2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
گیسام کوتاهن نمیتونی بکنیشون هه هه 

میتونم دونه به دونه بکنم😂

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونم دونه به دونه بکنم😂

پاشو به جای این کارا لباسای داداش رو اتو کن🥲🤣💔

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
برا خودت دارم میگم الکی خودتو خسته نکن😂

😂😂😂😂نه خواهر خسته چرا لذت میبرم

(غلط نکنم مادوتا نقشه جاریه همو داریم بازی میکنیم😂😂😂)

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
چیپس و لواشک دارم ب هیچکدومتونم نمیدم

عه گیس بریده پس توام برداشتی از خوراکی های من😒💔

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
پاشو به جای این کارا لباسای داداش رو اتو کن🥲🤣💔

مگه من نوکر داداشم؟

نصفه شب میاد خونه اونوقت من لباساشو اتو کنم؟؟؟

بده اقدس

من با این حجم از سیبیل دوس پسر دارم ؟  خواب دیدی خیر باشه

دروغ نگو صغری من دیدمت باهاش

مگه من نوکر داداشم؟ نصفه شب میاد خونه اونوقت من لباساشو اتو کنم؟؟؟ بده اقدس

اصلا داداشم به این مهربونی خودم میرم اقدس درگیر دوست پسرشه🥲💔