بچها من از طریق یکی از دوستام با آقایی آشنا شدم چند ماه حرف زدیم یک روز بحثمون بالاگرفت عجیب بعد باهم تموم کردیم بدون خدافظی بعد یک ماه متوجه شدم ازدواج کرده خدا لعنتش کنه باقول قرارش بعد امروز تو بازار بودیم با همون دوستم که واسطه آشنایی ما بود یهویی این آقا دیدیم با دوستش رد شدن بعد دیدم سریع زنگ زد بعد چند ماه به دوستم سلام خوبی از این حرفا بعد دوستم گفت خوش میگذره گفت هی میگذره خوش نگذره چی بگذره بعد دوستم گفت مجردی یک چیز دیگس چون خودش متاهله بعد اون گفت اره از دل ما خبر ندارن دوستم میگه خوشبحالت زن داری از دل ما خبر ندارن
بنظرتون هنوز به من فکر میکنم هدف از حرفاش چیه ناراحته توروخدا بگید ؟؟؟
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خونه خراب کن نباش اون زن با هزار امید رفته توزندگیش
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.