2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میبینم و واقعا دوسش دارم اگر گاف و سوتی های دهه 50 و 60 رو که رو نادیده گرفت(که صد البته تو کار با این بزرگی تا حدکدی طبیعی هست)واقعا شاهکاری بود منم خیلی اشک ریختم
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
واااای عالیه... حرف نداره واقعا، شاهکاره
للّـهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى، الصِّدّیقِ الشَّهیدِ، صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً، کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
چقدر کم داریم از این سریال ها ،،،

اتفاقا جمعه داشتم معمای شاه رو میدیدم با خودم میگفتم اگه همچین موضوع و امکاناتی رو به امثال جعفری جوزانی و حسن فتحی میدادن ،چه سریال جذابی میشد ولی حیف ،،،

هر دیالوگ در چشم باد یا مدار صفر درجه یا کیف انگلیسی و ،،،،کلی فکر پشت سرشه الکی نیست
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
منم عاشق این سریالم
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..