2777
2789
تو رو قران از ته دلت واسه منم دعا کن واقعا مشکلم خیلی گره خورده دعا کن مشکلات سر راه منو عشقم حلشه خ ...

عزیزدلم کارخیره مطمئن باش درست میشه بدبه دلت راه نده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم کارخیره مطمئن باش درست میشه بدبه دلت راه نده😍

به خدا پدرم دراومده این وسط از اون ور اون انقد فشار عصبی روشه گردن درد گرفته کلا مریص شده دارم دیونه میشم فقط پناهم شده خدا دیگه هیچ کسو ندارم 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
به خدا پدرم دراومده این وسط از اون ور اون انقد فشار عصبی روشه گردن درد گرفته کلا مریص شده دارم دیونه ...

عشق سختی داره دیگه ولی رسیدنش قشنگه😍قدرهمین روزاروبدونین همین روزاوهمین مسیراست که لذتبخشه

برات ۱۴ مرتبه صلولت میفرستم انشالله بری پابوس اقا 

لطفا اکه رفتی برا حاجات منم دعا کن لطفا 😥

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
عشق سختی داره دیگه ولی رسیدنش قشنگه😍قدرهمین روزاروبدونین همین روزاوهمین مسیراست که لذتبخشه

ای خواهر😢

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

منم دعا کنید لطفا خیلی دلم میخاد برم پابوس

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین