2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرخوووووب یک دنیاممنونم😍😍

https://tv.razavi.ir/fa

اینم لینک  پخش زنده هست

اینجا هم ببین و زیارت کنحاجت روا باشی...من هروقت دلتنگ آقا میشم از این لینک زیارت میکنم

من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah
من صبح حرم بودم انشالله شما هم بری زیارت 🌼

تو رو قران از ته دلت واسه منم دعا کن واقعا مشکلم خیلی گره خورده دعا کن مشکلات سر راه منو عشقم حلشه خیلی فشار عصبی رو مونه

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

مراسم های حرمو از دست نده...سخنرانی هایی که پخش میشه جالبه..بخش مراسم حرم هم نگاه کنین التماس دعا.

من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah
کاش میشد خدا شاهده هر بار خواستم برم نشد حالا. هم که خانوادم بهم گفتن باید توی خواب ببینم  😞 چ ...

به موقعش میشه😊

منم یه روزی رفتم که اصصصصلاااا انتظارشونداشتم

انشاالله من قراربود نیمه ی شعبان کربلا باشم نشد😔 انشاالله بطلبه برم مشهد ازته دلم دعامیکنم دلتون ...

انشالله میری 💚💚دلت به آرامش میرسه به زودی 

فدات عزیزم رفتی حرم یادت نره😢

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
چشم حتما عزیز دلم امام رضا ی بار حاجتمو داد ی بار دیگه بده هیچی ازش نمیخوام دیگه

فدای شما

نذرنمک میکنم به جای شما انشاالله حاجت رواشدید شده یه کیسه نمک بدید

فدای شما نذرنمک میکنم به جای شما انشاالله حاجت رواشدید شده یه کیسه نمک بدید

بخدا میدم تو همون حرم پخش میکنم فقط حل بشه 

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞