2777
2789

اول بگو یه بیو گرافی بده از خودش

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ازش بپرس عصبی بشه چیکار میکنه داد بیداد میکنه یا نه 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

بپرس زود از کوره در میره یا نه 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
اسی ولی انتظار نداشته باش این موردو راست بگه! تحقیق باید بشه ولی دریغ که خیلیا یا نمیدونن یام دروغ ...

عزیزم اره والا همینه تازه شاید قسم دروغم بخورن

حتماً به خانوادش دقت کنید و رفتارش و نوع احترام گذاشتمش به اونا و برخوردش با اونا

حتما خواهر داشته باشه چون کسانی که دختر تو خانواده ندارن روحیات همسر رو خوب درک نمیکنن

به رعایت آداب معاشرت دقت داره یا نه نحوه پذیرایی و حرف زدنش

به مدل خوردنش و رعایت شئونات و ایستادن و مدل نشستن واینا دقت کنید حتما به خانوادت بگو به رفتاراشون دقت کنن

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن