2777
2789
عنوان

لعنت

326 بازدید | 12 پست

من باردارم استراحت مطلق تا الان کارامو مامانم میکرد غذا درست کنه و اینا بعد الان پاش شکسته کلا استخونش خورد شده بیمارستانه وقتی فهمیدم تا چند روز گریه بود کلا از اون ور دندون دردم از اون ور مامانم حال روحیم خیلی بهم ریخته الان عملش کردن مامانمو ولی هنوز بیمارستانه تو این چند روز شوهرم نکرد یه زنگ بهش بزنه با اینک مامانم انقد کمکمون کرد اومد رفت الان که اینجوری شده نکرد زنگ بزنه حالا بیمارستان پیش کش.. انقد ضعیف شدم که نگو غذای درست درمون یاد نداره درست کنه همسرم بابامم طفلی دست تنها با سه تا بچه کوچیک مونده یه پاش خونه یه پاش بیمارستان 

هر روز با کیک و ابمیوه سر میکنم غدا درست میکنه بیخود بلد نیس اصلا طلب ندارم ازش ولی واقعا حال جسمیم ریخته بهم مادرشوهرمم که زنده مردش فرقی نداره هر وقت اومد خونمون فقط زحمت بود میاد مثل خانوما میشینه قشنگ شوهرمم پذیرایی کامل میکنه اخرم میگه زحمت کشیدی مامان بعد مامان من میومد بدبخت مثل خدمتکارا اخرم این بود نتیجه زحمتاش .. ینی واقعا نباید انقد شعور داشته باشن که من الان غذا ندارم و فلان بخدا انقد خونه هام بهم ریخته اعصابم میریزه بهم نگاه میکنم ببخشید من وسواس دارم سر سرویس بهداشتی خودم هر روز تمیز میکردم و فلان الان میره جای خودشو نمیشوره چیکار کنم خدمتکارم نمیتونم بگیرم شرایطش نیس دیروز بلند شدم خودم یکم به کارام برسم که دیدم به خون.ریزی افتادم الان علاوه بر درد دندون ک پدرمو در اورده کمرمو زیر دلمم درد میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا از بيرون سفارش بده گلم 

از شكمت نزن 

غصه هم نخور انشالله مامانت زود سرپا ميشه

مردا اينجورين بعضي هاشون بايد بگي چكار كنن وگرنه بي تكليفن 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

جيگر و كباب و مغزيجات رو ميتونه شوهرت بگيره كه هم شما بخوري هم راحت و آماده است و هم لازم نيست مرد خونه آشپزي كنه اينجوري ضعف نميكني 

غذا از بيرون سفارش بده گلم  از شكمت نزن  غصه هم نخور انشالله مامانت زود سرپا ميشه مردا ...

عزیزم غذای بیرون دیگه چقد هر روز هر روز غذای بیرون میترسم صدمه بزنع به بچم بخدا از اول بارداری استراحت مطلقم سه ماهه رنگ بیرونو ندیدم کلا دو بار برای سونو رفتم بیرون

عزیزم غذای بیرون دیگه چقد هر روز هر روز غذای بیرون میترسم صدمه بزنع به بچم بخدا از اول بارداری استرا ...

خواهرشوهري دوستي همسايه اي كسي اگه هست مواد غذايي بهش بدين براتون بپزه 

سخته حق داري واقعا

جيگر و كباب و مغزيجات رو ميتونه شوهرت بگيره كه هم شما بخوري هم راحت و آماده است و هم لازم نيست مرد خ ...

خر چی برام میگیره از بیرون یا خرید از کارت خودم بر میداره کل پس اندازام تموم شده انگار بچمو از خونه بابام اوردم اینجوریه میگه تو داری میخوری پولشم بده با حقوقش چی میشه خرید بخدا الان کباب ۱۵۰ ت سادش و بگیری رفته پسته گردو بگیره میگه یک تومن داری بحرم؟چی بگم بهش اخه

خواهرشوهري دوستي همسايه اي كسي اگه هست مواد غذايي بهش بدين براتون بپزه  سخته حق داري واقعا

خواهر شوهرم فعلا درگیر باشگاشه خانم وقت نمیکنه بخدا میان سر بزنن بیشتر میرن رو مخم همون لیوان چای هم نمیشورن

عزیزم غذای بیرون دیگه چقد هر روز هر روز غذای بیرون میترسم صدمه بزنع به بچم بخدا از اول بارداری استرا ...

همون مغزیجات راحت ترینها.همه چیزم داره.کنارشم میوه.حتما که نباید پختنی بخوری.با زبون خوبم از شوهرت تو نظافت کمک بگیر.نشد یه کوچولو طلا بفروش این مدت استراحت یه روز در میون تمیزکار.

برا دندونات باید یه فکر کنی که این قدر بهم نریزی.

چیکار کنم بخدا دست خودم‌نیس اصلا 

چرا فکر بچتو بکن.وبه خودت بگو باید راه حل پیدا کنم نه اینکه ناله کنم.

من از این روزا زیاد داشتم،چون شهر خودم نیستم.شبایی که تنها درمانگاه رفتم وسرم زدم.شبایی که پسرمو تنها بردم کلینیک چشم وتراشه لبتاب از چشمش در آوردن.شوهرمم نبود.اصلا ناله نکردم فقط فکرکردم،چه کار کنم