بنظرتون میشه تا آخر عمرم سینگل بمونم تک دخترم همه چی دارم خودم میتونم خودمو اداره کنم نمیخام همرو یکی کنم ولی دلم دگ هیچ کسو نمیخاد بنظرتون میتونم تا ابد دگ نرم با هیچکی ؟ مردم چی میگن؟
بعد از لجمم میرم بیرون کلی تیپ میزنم پسرا ام نگاه میکنن محل نمیزارم این کارم چیه عقده ای شدم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فراموش کن خودتو سرزنش نکن به افکار بقیه توجه نکن خودت مهمی از دست اونا تیپ نزن واسه دل خودت بزن تا وقتی بخوای چش اونا رو دراری اره عقده است ولی اگ واسه دل خودته نه
زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
به اینکه قراره برای همیشه تنها بمونی یا نه فکر نکن زندگیت رو بکن این موضوع رو بسپار به زمان اگه تازگی هست طبیعیه که این حس رو داری .از حالا فکر فرداها نباش زندگی پر از اتفاقات پیش بینی نشده ست