2777
2789
عنوان

شرایط دیپلم مجدد

186 بازدید | 11 پست

دوستان میشه هرچی درباره دیپلم مجدد میدونید بگید؟ 

چقدر طول می‌کشه ؟ 

چه پایه رو باید خوند؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم برای دیپلم مجدد اقدام کردم 

میشه شرایطش رو بگید  

چقدر طول می‌کشه ؟

چه پایه رو باید خوند؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
اگر خودت دیپلم داری اینطور که قانون جدید تا الان گفته فقط امتحانای نهایی اون هم دروس غیر مشترک رو با ...

یعنی چی غیر مشترک؟

دیپلم ریاضی قدیم داشتم 

از دانشگاه آزاد  انصراف دادم 

پیش دانشگاهی ندارم 

الانم که پیش دانشگاهی کلا تموم شده 

برای دیپلم مجدد غیر متناظر اقدام کردم 

الان باید کل امتحانات نهایی دوازدهم رو پاس کنم 

I love psychology
یعنی چی غیر مشترک؟

مثلا اگر دیپلمت رشته انسانی باشه بخوای تجربی بگیری باید امتحان نهایی فیزیک شیمی ریاضی و زیست بدی 

دروس عمومی چون توی دیپلم خودت امتحان داده بودی قبلا الان دیگه نمیخواد

بازم میگم این قانون امساله ثانیه ای عوض میشه ممکنه برای سال دیگه بگن تمام درس های نهایی رو دوباره باید بدی 

دیپلم ریاضی قدیم داشتم  از دانشگاه آزاد  انصراف دادم  پیش دانشگاهی ندارم  الا ...

میشه همون رشته خودمون باشه؟ 

من الان رشته ام تجربی میشه برای دیپلم مجدد باز تجربی باشه؟ 

مهلت ثبت نامش تموم شده؟

مثلا اگر دیپلمت رشته انسانی باشه بخوای تجربی بگیری باید امتحان نهایی فیزیک شیمی ریاضی و زیست بدی&nbs ...

ببین من رشته ام تجربی دو تا درس رو افتادم هنوز پاس نکردم . 

گفتم اگه میشه برای دیپلم مجدد اقدام کنم باز همون رشته تجربی که معدل دیپلم هم بیاد بالا

از آموزش پرورش منطقه بپرسین 

باشد 

خیلی ممنون✨

ببین من رشته ام تجربی دو تا درس رو افتادم هنوز پاس نکردم .  گفتم اگه میشه برای دیپلم مجدد اقدا ...

دیپلم مجدد برای رشته خودت نمیشه بگیری 

معدل دیپلم هم توی مدارکت عوض نمیشه اما اگر برای کنکور میخوای باید ترمیم معدل ثبت نام کنی