2777
2789
عنوان

عیدی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 40 پست
اونا هم به تو عیدی میدن؟؟ والا من پارسال امسال سال اولی بود که خونه خودمون بودیم ..شوهرم هم به ماما ...

ن مادرشوهرم فقط ۱۰۰تومن ب همه میده...تعدادشون خیلی زیاد .اگ باز یکی بود میگفتم عیبی ندار. ۴تا خواهر دارن باید نفری ۲۰۰بدیم. ۱۵تا نوه. 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
مادرشوهرم ب من اخم میکن فک میکن من نمیزارم. ولی واقعا شوهرم پول نداره

خب اخم کنه جهنم جورشو که اون نمیکشه تو میکشی کلا من از کادو دادن و گرفتن بدم میاد ای کاش این رسم برچیده شه که باعث شده روابط سرد بشه

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگ تره🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره باید عادت کنه ولی متاسفانه نمیدونم نمیفهمه یا خودشو میزنه به اون راه هر وقت منو میبینه میگی فلان ...

خب بهش بگو با لحن خوش

بگو تو رفتی کربلا حالا من هیچی ولی بچه هام ازت انتظار داشتن

مگه چیزی آوردی،؟؟؟

از همونایی توقع داشته باش که براشون سوغات آوردی

دوباره میسازمت💪

اره باید عادت کنه ولی متاسفانه نمیدونم نمیفهمه یا خودشو میزنه به اون راه هر وقت منو میبینه میگی فلان ...

دقیقا مث مادرشوهر من.. پارسال انقد شوهرم پر کرد غر زد. گفت خیلی بی عیرتی ب خواهرات عیدی نمیدی از بقیه برادرات یاد بگیر اول عیدی خواهر میزارن کنار. انقد با احساس شوهرم بازی کرد شوهرمم رفت از دوستش دومیلیون قرض کرد. امروزم میگف وااای عیدی خواهرام ندارم برم از یکی قرض کنم😕

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
خب اخم کنه جهنم جورشو که اون نمیکشه تو میکشی کلا من از کادو دادن و گرفتن بدم میاد ای کاش این رسم برچ ...

بخدا منم متنفرم ازین کار

من تولد خودمو شوهرم دلم میخواس همه دور هم باشیم فقط 

ابجیم به زور یکی ۲۰۰چپوند تو دستمون 

هرچی گفتم من فقط خواستم کنار هم باشیم گوش نداد

حالا من عید باید جبران کنم

گفتم اگه بازم عیدی دااد یواشی میذارم تو خونه اش

بدم میاد ازین رسم ها

دوباره میسازمت💪

ن مادرشوهرم فقط ۱۰۰تومن ب همه میده...تعدادشون خیلی زیاد .اگ باز یکی بود میگفتم عیبی ندار. ۴تا خواهر ...

اینجا کم جمعیتن بابا کنه تازه عروس رو آدم حساب نکردن والا بعد شوهرم می‌ره به اونا ۵۰۰ میده ..منم بعدا بهش گله کردم که چرا یه ۵۰ پاره و کهنه بهم دادی ،گفت من فک میکردم اون خریدای عیدت ،عیدی حساب میشن 😑گفتم من خانومی مردم اون موقع دعوا راه نینداختم....ببینم الان تو عید میخواد چیکار کنه 

اون یکی برادرشوهرام وصع مالیشون خوبه عیدی میدن. ولی شوهر من بیکار وضع مالی بدی داریم.. بخدا پارسال ش ...

رک به مادرشوهرت بگو چرا باید قرض کنه و ما توفشار بیفتیم که عیدی بده به بقیه والا حرامه

خب بهش بگو با لحن خوش بگو تو رفتی کربلا حالا من هیچی ولی بچه هام ازت انتظار داشتن مگه چیزی آوردی،؟ ...

هزار تا حرف ازش درمیاره اگه بتونم حتما میگم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دقیقا مث مادرشوهر من.. پارسال انقد شوهرم پر کرد غر زد. گفت خیلی بی عیرتی ب خواهرات عیدی نمیدی از بقی ...

من بودم تو لفافه بهشون میگفتم که واسه عیدیتون افتادیم تو قرض که خودشون روشون نشه عیدی بگیرن

دقیقا مث مادرشوهر من.. پارسال انقد شوهرم پر کرد غر زد. گفت خیلی بی عیرتی ب خواهرات عیدی نمیدی از بقی ...

وای چ بدجنسه.جای تو بودم حالا که میره قرض میکنه برای عیدی برو از بالا تا پایین برا خودت لباس بخر بگو قرض کن برام بخر.برای همچین مردی دلت نسوزه.بزار عادت کنه برای تو هم کم و کسر نزاره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹