2821
2789
عنوان

عیدی میدین؟

551 بازدید | 40 پست

دوستان شرایط مالی همسرم خیلی بد. ۴تا خواهر ۴۰ساله داره نزدیک ۵۰سالشونه... مادرشوهرم مجبور میکنه میگ باید عیدی خواهرات بدی پارسال من ب خودم لباس میخریدم مادرشوهرم گفت یکم ولخرجی نکن بزار ب خواهراش عیدی بده زشته عیدی نمیدین دختر از برادرش انتطار دار...امسالم همسرم واقعا وضع مالیش افتضاح شد مشکلات بدی جلومون اومد کلی بدهی داریم... اگر عیدی ندیم مادرشوهرم ب من قیافه مینداز

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از حرص مادرشوهرمم شده نمیدم.یعنی چی کم خرج کن به خواهراش برسه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

ولکن بابا  تو این شرایط مگه‌ تازه عروسن‌ یا بچه‌ن‌

خوبه والا بعضیا چه توقعاتی دارن

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

خواهراش ۴۰سالشونه نزدیک ۵۰ هستن؟🤪

ما با قوم شوهر کلا کاتیم

نفری ۲۰۰میدم خواهرم و شوهرش و بچش

برای بچه هام و شوهرم هم نفری ۲۰۰کادو میگیرم شب سال تحویل میدم

یه چن تا بچه تو فامیل هم داریم نفری ۵میدم بهشون 

دوباره میسازمت💪