2777
2789
عنوان

عیدی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 40 پست

خب بندازه یه مدته بعدش عادت میکنن از دهن خودت و بچت میگیری واسه خواهر شوهر؟ قدرم میدونن؟ امسال و نده دیوه شوهرت عیدی نمیده مگه چ خبره. ما کلن عیدی به کسی نمیدیم پدر شوهرم به خواهراش میداد اونم من از سرش انداختم الان چند ساله عیدی واسشون نمیخره

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگ تره🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه مبلغ که مشخص نکرده. یکی یدونه جوراب بده به چهارتاشون. عجب صبری دارید ولی

جوراب چیه. باید ۲۰۰تومن به ۴تاش بدیم. ۱۵تا نوه داره ب اونام باید ۵۰بدیم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
من اعتقاد دارم عیدی برای بچه ها 

دقیقا منم فقط به بچه ها عیدی میدم زیر۱۸ سال😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

از بس عیدی داده عادت کردن چرا از خودت بزنی به اون عیدی بدی اشتباه کردی.من سالها شوهرم به خواهرزاده برادرزاده و مادرش و....به مناسبتای مختلف کادو داد نامزد کردم عقد عروسی پاگشا تولد بچه هام خونه خریدی اون اولین شب یلدا و عیدی کلا مادرشوهرم ی هزاری نداد گف رسم نداریم منم از وقتی عروسی کردیم هر مناسبتی چیزی نمیدم بعد مادرشوهرم میگه میدونی عیدی ندادی میدونی روز مادر کادو ندادی خودمو میزنم به اون راه چون بزگتره نمیخوام بهش بگم منم مث شما هیچ رسمی ندارم.اون رفت کربلا برای تمام بچه هاش و نوه سوغاتی اورد بجز منو بچه هام بعد بمن گف پاهام درد میکرد نتونستم برم بگردم ی ماه بعدش من رفتم مشهد گفت چرا برام سوغاتی نیاوردی گفتم بچه هام اذیت کردن کمرم درد میکرد نتونستم بگردم خرید کنم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مگه با دسته خالی مجبور ی بدین ،بزارقیافه بگیره ،

اون یکی برادرشوهرام وصع مالیشون خوبه عیدی میدن. ولی شوهر من بیکار وضع مالی بدی داریم.. بخدا پارسال شوهرم قرض کرد فقط عیدی خواهراش بده. مادرش انقد غر زد

اونا هم به تو عیدی میدن؟؟

والا من پارسال امسال سال اولی بود که خونه خودمون بودیم ..شوهرم هم به مامانش هم خواهرش جدا جدا ۵۰۰ داد ولی به من که زنشم ۵۰ داد😐حتی پدرشوهرمم ۵۰ داد بهم واقعا خیلی تعجب کردم 

بیخیال عیدی دلدن شو کلا شوهرتم رازی کن اون همه مگه چ خبره؟ چه گلی به سرتون زدن. 

مادرشوهرم ب من اخم میکن فک میکن من نمیزارم. ولی واقعا شوهرم پول نداره

مادرشوهرم ب من اخم میکن فک میکن من نمیزارم. ولی واقعا شوهرم پول نداره

اخم کنه به یه ورت

صبر کن روزی که اومدن خونت مهمونی به همه از دم یکی ۱۰بذار لای قران و بده

اگه امسال بدی تا همیشه باید بدی

از امسال رسم رو بشکن

دوباره میسازمت💪

خوب کردی حق رو نمیان دو دستی بهت بدن  حق گرفتنیه👌

اره باید عادت کنه ولی متاسفانه نمیدونم نمیفهمه یا خودشو میزنه به اون راه هر وقت منو میبینه میگی فلانی برام کادو خرید سوعاتی اورد فقط حرفش اینه منم خودم به نشنیدن میزنم ولی خیلی دوس دارم بهش بفهمونم که چرا نمیخرم  

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹