2777
2789
اره سرشو بسته هیچی هم نمیخوره الان میگه دلم میخواد نخود بخورم

عزیزم  

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
دو دله درگیره با خودش  اگه میدونی جسمش میتونه از پسش برمیاد تحت فشار نزارینش

نمیتونه افسرده تر میشه بعد کی اون بچه رو بزرگ کنه اگه خودم باردار بودم اینقد ناراحت نمیشدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیبا خونه شوهرش اذیت بود همش غصه مامانشو می‌خورد.. خبر نداشت

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

مامان من وقتی خواهرم سه ماهه بوده سر من حامله میشه بابام اصرار داشته منو سقط کنن تا مطب اون زنی هم که سقط میکرده میرن ولی کمیته مطب رو تعطیل کرده بوده... وگرنه من الان نبودم... یه بار مامانم داشت یواشکی برای یه نفر تعریف می‌کرد بعدش گفت این بچم از بقیه بچه هام برام خیلی بهتره 

کار اشتباهیه بیست سال دیگه مردن بچه پدرو مادر نداره

دیبا جان عمر دست خداست این بچه های که پدر و مادر جوان ۲۵ ،۳۰ ساله داشتن در اثر یه اتفاق یا بیماری از دست دادند  ،یکی هم مثل پدر من ۵۰ سالگی بچه دار شده بیشتر از ۹۰ سال عمر کردند  متاسفانه کرونا گرفت وگرنه مطمئنم اینقدر آروم  و خوب بود ۱۱۰ سال عمر میکرد 

دیبا جان عمر دست خداست این بچه های که پدر و مادر جوان ۲۵ ،۳۰ ساله داشتن در اثر یه اتفاق یا بیماری از ...

عزیزم....خدا رحمتشون کنه گلم

کار اشتباهیه بیست سال دیگه مردن بچه پدرو مادر نداره

دختر خوب یه خدا نکنه ای یه دور از جونشونی هم بزار لای جمله بندیت حق هم داری سختت باشه ولی اتفاقیه افتاده شایدم مامانت باهاش جوون گرفت

همینطوری پرسیدم مامانم باردار هست میخواد سقط کنه ولی نمیدونم جند وقتشه نمیگه

جدی کاش سقط نکنه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خیلی افسرده ست نمیدونم میخواد چیکار کنه 

مبارکش باشه خدا داره جای برادرتو سبز میکنه آبروریزی چیه بابا

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔