2777
2789
خخخخخخ  خدانکشتت دیبا من مادر بزرگم ۷۱ سالشه یبار متاسفانه ناخواسته  ظهر بود همه بیدار بو ...

😂😂💔آقا من همیشه سوالم بود ک را ‌... در افراد مسن تا کی ادامه داره مثلا در ۱۰۰ سالگی هم انجام میدن😂🤦‍♀️

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید زود بره هر کاری میخواد انجام بده تا مادرشوهرم سوژه مون نکرده

چجوری میخواد سقطش کنه؟ 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
😂😂💔آقا من همیشه سوالم بود ک را ‌... در افراد مسن تا کی ادامه داره مثلا در ۱۰۰ سالگی هم انجام میدن ...

من تا ۸۵ سالگیشو پدربزرگم دیدم خخخخ تصمیم گرفتم بمیرن هم نرم فاتحه خونی بخاطر اون صحنه ک دیدم ازشون بدم میاد

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من تا ۸۵ سالگیشو پدربزرگم دیدم خخخخ تصمیم گرفتم بمیرن هم نرم فاتحه خونی بخاطر اون صحنه ک دیدم ازشون ...

عه 🥲😂💔

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist"

بابام نمیدونه ک من میدونم راجب این چیزا حرف نمیزنیم باهم 

از مامانت نپرسیدی نظر بابات چیه..

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
کجا میرفتی خلوتشون بهم زدی    

اخه بعد از ناهار بود منم تفنگ اسباب بازی پسرم داخل اون اتاق بود یک درصدم ب فکر خطور نکرد حتی کنار هم باشن چشمت روز بد نبینه رفتم داخل اتاق دیدم اینا لخت مادرزاد افتادن رو هم وای خدا انگار زدنم داخل برق درو بستم رفتم تو حیاط ب خالم گفتم تفنگ پسرمو بعدا برام بیاره نگو خالمم فورا میره تو اتاق تفنگو بیاره اونا در حال لباس پوشیدن بودک😂

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

چقدربیفکر مگه شب را ازشون گرفته بودن اونم وقتی نوه ات خونت است

نوه رو بیخیال پسرم میشه نتیجه اشون