بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبارک باشه عزیزم من که خوشحال شدم... آبرو با اینچیزا نمیره... این لطف خدا بوده تو این شرایط یه موجود کوچولو به زندگی تون بیاد روزای شیرین رو با خودش بیاره..
زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
باز یه دوستم خودش ۱۹سالش بود بچه اخرداداشش استاد دانشگاه بودمامانش۶۵ساله حامله شد بقیه همه مخالف همین داداشش نذاشت سقط کنه نگهش داشت یه دختر بعدهامیگفت خیلی دوسش داریم
خواست خدا بوده واقعا یا اینکه عمدا جلوگیری نکردن چونکه تو ۱۸ سالته اگه قصد بچه دار شدن داشتن خیلی وقت پیش باید میاوردن، پس الان یا خواستن جای خالی داداشت رو پر کنن یا اینکه خدا خواسته بوده
چیزیشون نیست دختر تو سخت میگیری ملت حال میکنن به نیاز طبیعیشون جواب میدن مردم ما بیخودی یه چیزایی رو قبح میدونن مگه پیرا دل ندارن چون پیرشدن نباید هیچ کاربکنن مگه هرچیزی رو باید یه دوره انجام دادتا زنده ای باید زندگی کرد
رها کن دیبا همه چیز رو...هی میگفتی میخوام برم شوهدم نمیذاره خودش یه کار کرد راحت اومدی هیچ کاری هم نمی تونه بکنه..همون خدا که ازون خونه نجاتت داد حالا داره یه هدیه بهتون میده شکر گزارش باش وتسلیم
زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه