2777
2789

سلام

اگه این چند وقت اخیر دچار بیماری شدین میشه بیاین یه لحظه اسمش نمیدونم

کرونا آنفولانزا سرما خوردگی 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان من سه روزه بیمار شده

تب داره  بالای۳۸

سرفه خلط دار زیاد 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

منم گرفتم ۲هفته پیش.گاهی سرفه میکنم تک وتوک مونده شوهرمم اخراشه داره خوب میشه بچم خوب شده بود انگاردیشب دوباره گرفته دیروز صبح رفت تاپیش عموش دم در واومدعصری دیدم تب داره.بچم خیلی زود میگیره 

دختر من تب شدید گلو درد و گوش درد

دارو چی میخوره

چی هست خلاصه

منم گرفتم ۲هفته پیش.گاهی سرفه میکنم تک وتوک مونده شوهرمم اخراشه داره خوب میشه بچم خوب شده بود انگارد ...

امیدوارم خوب شه زود

شما هم تب داشتین

خطرناکه  به ریه الان میزنه یا نه

اره به ریه وگوارش میزنه واسه هرکس فرق داره واسه من ریه سمت راستم کامل درگیربود.بااینکه باردارم خیلی سخت بودتاخوب بشم اخه هردارویی نمیشه خورد

همش نگرانم مثل کرونا قبلی

به ریه بزنه

تب و سرفه چند روز باشه طبیعیه

اره به ریه وگوارش میزنه واسه هرکس فرق داره واسه من ریه سمت راستم کامل درگیربود.بااینکه باردارم خیلی ...

چی خوزدی عزیزم منم دکتر گفت ریه ات ملتهب شده ماه آخر هستم دارم آزیترو میخورم 

چند روز خوب شدی 

من مریضم

حالم خیلی بده خیلی

صبح ها خرابم ظهرها خوبم بعاز ظهر خرابم غروب خوب شباخراب

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام