2777
2789
عنوان

خستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
اگر نمیتونن به چارچوب شما احترام بذارن یعنی لیاقت این رو ندارن که یک رابطه خوب با شما داشته باشند!&n ...

بهم میگه همجوره بهت علاقه دارم به جز علاقه جنسی

این ینی داره منو تهدید میکنه

شاید لیاقت مم اون نیس خودم خبر ندارم

خوشحالم که از بند یک رابطه عاطفی نادرست آزاد شدید. 

این سر آغاز رشد شماست.🌱🤩 

تاپیک های دختر_گرانبها  رو بخونید بهتون کمک میکنه.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میگه همجوره بهت علاقه دارم به جز علاقه جنسی این ینی داره منو تهدید میکنه شاید لیاقت مم اون نیس ...

برعکس 

ایشون لیاقت شما رو ندارند، اگر واقعا شما رو دوست داشتند مدام راجع به این ماجرا صحبت نمی‌کردند. 

با دست پس می‌زنند و با پا پیش می‌کشند. 

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
مرسی🤍تنها جایی که فکرم رسید کمکی بهم بشه اینجا بود که خییلی تاثیر گذاشت... شات گذاشتم ببین

افرین بهت لیاقتت خیلی بیشترازاونه من یک سال عقدکردم ولی نزاشتم شوهرم کاری که میخواست روبکنه الانم راضیم

بهترین جواب واقعا درسته  دخترا گول یه همچین پسرایی رو نخورید خیییلی مراقب باشید عواقب بدی داره ...

من وقتی مجرد بودم خیلی پیشنهادداشتم ازدوست پسرای همکلاسیام ولی پانمیدادم با بابام که درمیون میزاشتم بابام میگفت توعاقلی من ازت مطمئنم ومن هیچوقت دوس پسرنداشتم حالا نمیدونم نتیجه حرف بابام بود یاخودم دوست نداشتم که باجنس مخالف باشم.چون توسن حساس بودم😃