2777
2789
عنوان

خستم...

214 بازدید | 23 پست

پسری که باهاش تو رابطم از اقوام دور هستش ۲۳ سالشه

ما سال ۹۹ باهم آشنا شده بودیم ولی چون‌اون تایم سنم کم بود این آقا به رابطه جن.سی فک می‌کرد نتونستم ادامه بدم تا امسال که ۵ روز پیش بهم پیم داد که من‌دوست دارم و...

منم دوسش دارم یعنی تو این ۲ سال روزی نشده که به عکسش نگاه نکنم

ولی اون ازم رابطه جنسی میخواد البته مجازی منم خودم مذهبی که نه ولی پایبندم واقعا خلاف میل و شخصیت منه و تا‌میخوام مخالفت کنم میگه تا رابطه با منو دوس‌نداری

چیکار باید بکنم؟🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر نمیتونن به چارچوب شما احترام بذارن یعنی لیاقت این رو ندارن که یک رابطه خوب با شما داشته باشند! 

اگر میبینید از درخواست ایشون احساس خوبی نگرفتید بهشون بگید و بذارید تصمیم بگیرند که میخوان در این رابطه با حفظ چارچوب شما بمونند یا بروند.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

پسرا ترفندشون همینه که قبول کنی رابطه جنسی رو ولی صد در صد اشتباهه این کار اصلا این کارو نکن شخصیتت مهمتره شایدم میخاد امتحانت کنه ببینه دختر خوبی هستی یانه ، واینکه بگو اگر من رو واقعا دوست داری بیا خاستگاری ، کسی که کسیو واقعا دوست داشته باشه مواظبشه از همه لحاظ 

کو ؟!  کجاست !؟

قطع کن رابطه رو ازت اتوبگیره بعدبیاودرستش کن اگرواقعادوستت داشت همه جوره بودنه فقط بخاطررابطه جنسی

بهترین جواب واقعا درسته  دخترا گول یه همچین پسرایی رو نخورید خیییلی مراقب باشید عواقب بدی داره خیلی بد 

کو ؟!  کجاست !؟

قطع کن رابطه رو ازت اتوبگیره بعدبیاودرستش کن اگرواقعادوستت داشت همه جوره بودنه فقط بخاطررابطه جنسی

مرسی🤍تنها جایی که فکرم رسید کمکی بهم بشه اینجا بود که خییلی تاثیر گذاشت... شات گذاشتم ببین

پسرا ترفندشون همینه که قبول کنی رابطه جنسی رو ولی صد در صد اشتباهه این کار اصلا این کارو نکن شخصیتت ...

میگه ۲۰ سالگیت میام خواستگاری ولی این رابطه خییلی عادیه و باااید داشته باشیم

خیلی مسخرست