2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای سفارش منم خیلی وقته نرسیده ، یعنی چون نزدیک عیده شلوغه؟ یا مشکلی هست؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰✓۳۴هفته~۲کیلو و ۲۰۰ ~~روزای سختی رو داریم میگذرونیم مامانی ولی من همه رو بخاطر روی ماه تو تحمل میکنم💞

مال من میزنه آورده ولی من نبودم در صورای ک من هنیشه خونم و زنگ هم نزده

آخرش هم خودم میرم پست🤨

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

فک کنم اینترنتی باید شکایت کنی. بری به خودشون بگی فایده ای نداره ولی اینترنتی بگی، اداره کل میفهمه باز شاید یه فرجی شد.

کاش میشد از آنهایی که دنیا را ترک کرده اند پرسید: آیا اندوه پایان یافت؟!

برای خواهر منم نیومده... واقعا جریان چیه... تو سایت زده تحویل داده شده. زنگ هم میزنیم جواب نمیدن 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
مال من میزنه آورده ولی من نبودم در صورای ک من هنیشه خونم و زنگ هم نزده آخرش هم خودم میرم پست🤨

پستچی قبلی واقعا عالی بود

جدیده خیلی عوضیه. یکی دیگه بود زنگ زدم پست.گفتن بسته های مردمو میبرده خونش

برای خواهر منم نیومده... واقعا جریان چیه... تو سایت زده تحویل داده شده. زنگ هم میزنیم جواب نمیدن&nbs ...

پست که اصلا جواب نمیده 

باید برم از این مامور شکایت کنم

نمیشه که اینجوری

پست که اصلا جواب نمیده  باید برم از این مامور شکایت کنم نمیشه که اینجوری

اره واقعا فک کنم خواهرمم بره شکایت کنه یبار دیگه هم همچین حرکتی کرد... دستش بود نمیاورد بده... الان ولی طولانی تر شده. دم عیده خب مردم وسیله هاشونو لازم دارن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند