2777
2789
عنوان

زایمان جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم هیچی...چون منم مثل خودت بودم تا تولد خواهرشوهر بهش کادو دادم کیک پختم دیدم اون احترام و ارزشی که من میدم برنمی‌گرده دیگه اینکارو نمیکنم 

جاریم زایکان کرد طلا دادم چون همیشه عیدی ها و پاگشا سکه دادن بهم

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
چیز معمولی چی بگیرم چون ب قول تو دست خالی ام ارزش خودم میاد پایین .... مثل اونا ک الان تو نظر من کوچ ...

یه دسته گل بخر یه کم پول پاکت کن ...در حد ۲۰۰

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
ن کلا هیچی ندادن عقدد نگرفتم مجلس ولی میخوام عروسی بگیرم

۳۰۰ بزار تو پاکت بهش بده ولی اگر شوهرت نظر دیگه ای داشت و خواست بیشتر بده مانع نشو لطفا به خاطر این چیزای الکی اختلاف نباشه بهتره چون مطمئن باش زایمان یا زر عروسیت جبران میشه 

اره ممعمولا میدن ولی اینا برا من چیزی ندادن ...منم دوس نددارم کادو ندم چون تو اخلاقم نیس ولی میگم با ...

ببین عزیزم تو تازه عقدی خوب .برا زایمانش کادو معمولی بده دو. وز دیگه خودتم زایمان می‌کنی اگه اونوقت نداد تو هم دیگه نده 

چیز معمولی چی بگیرم چون ب قول تو دست خالی ام ارزش خودم میاد پایین .... مثل اونا ک الان تو نظر من کوچ ...

فقط یک جعبه شیرینی ببر.یک سوال،مگه نمی گی عقد کرده ای وهنوز عروسی نکردی پس لازم نیست اصلا کادو بدی.اگر شوهرت خواست خودش یکدچیزی به برادرزاده اش بده

1.بارونی رو از پول خودت خریدی یا همسرت؟ اگه از خودت که صد در صد اشتباه کردی.اگرم از پول همسر که باز زیاد بوده واسه تولد

2.اگه واسه بارداریش میخوای کادو بخری که بازم کاملا اشتباهه تو رو خدا مد درنیارید از خودتون.ولی واسه زایمانش عموش(یعنی همسرت) باید یه چیزی بخره.ترجیحا پول بذارید

مواظب باش اسمت بد در نره،نگن ولخرجه پولهای پسرمون رو به فنا میده.بهتره مثل رسومات خودشون جلو بری.حالا تو فکر کن اونا رسم داشتن کادوی گرون میدادن ولی شما رسم داشتی کادو نمیدادین،اونوقت با رسم خودت میرفتی جلو یا با رسم اونا،خب معلومه مجبور بودی تو هم کادو بخری تا ماجرا کش نیاد.الان شما برعکس این ماجرا هستین.پس لازم نیست کادوی گرون بدین و بهتره مثل رسم خودشون جلو برین.

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
نخر عزیزم هیچی نخر بزا برن ب درک وای من بجات عصبی شدم😐

اخه پارسال روز زن من کرونا داشتم بعد شوهرم سال اول بود داماد شده بود من مریض بودم خودش رفته بود برا مامانم ی جفت کفش خرید و ی کیک بعد به مامان خودشم پول داد برا منم وقتی خوب شدم باهم رفتیم خرید

بعد مادرشوهرم تو گوش شوهرم میخونده ک واسه مادر زنت کفش خریدی برا من هیچی نگرفتی دچار عذاب وجدانش میکرده..... وقتی من نبودم

بعد امسال ک خودم حالم خوب بود خریدم گف برا خودتون بردارین

اگ واقعا نمیخوای چرا به شوهر من حرف میزنی

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿