2777
2789
عنوان

زایمان جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 55 پست
1.بارونی رو از پول خودت خریدی یا همسرت؟ اگه از خودت که صد در صد اشتباه کردی.اگرم از پول همسر که باز ...

برا بارداری کادو ؟؟؟؟  مگه برا زایمان منظورش نیست؟؟

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1.بارونی رو از پول خودت خریدی یا همسرت؟ اگه از خودت که صد در صد اشتباه کردی.اگرم از پول همسر که باز ...

از پول همسرم ولی سلیقه من اونک نمیفهمه چی خوبه

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
چون تو اخلاقمه واسه کسی چیزی میخرم بهترین میخرم

از این یعد خانواده شوهر کادوها رو از طرف پسرشون میبینن نه تو. امیدوارم نگن با پول پسرمون ولخرجی میکنه

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
از پول همسرم ولی سلیقه من اونک نمیفهمه چی خوبه

اوکی زیاد بوده پس

ببین یه رسمی هست وقتی زیارت مکه و کربلا و ... میرن اطرافیان کادو میذارن براشون؟میگن خلعتی انگار بعضیا

من از اول ازدواجم واسه هیچ کس نخریدم.حتی واسه مادر خودم

چون اطرافیانم زیاد زیارت میرن.اوایل عجیب بود و طعنه میزدن الان می دونن من نمی خرم و کسی توقع نداره

منم البته واسم مهم نیست سوغاتی چی میارن واسم

برا مادرشوهرم روز زن سکه ی تومنی گرفتم برگشت گف مال خودت ... دیگ براش چیزی نمیخرم  واسه مامان ...

بنظرم با این کارش خواسته بگه نه برا من و نه برا خانواده خودت الکیریخت و پاش نکن.من طبعم بلنده و به کادوی کسی نیاز ندارم

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
اخه پارسال روز زن من کرونا داشتم بعد شوهرم سال اول بود داماد شده بود من مریض بودم خودش رفته بود برا ...

ببین اونا مادر و پسر هستن هیچی از هم ب دل نمیگیرن ولی من و شما عروسیم از ما کینه میگیرن مخصوصا ک حس میکنن پسرشون رو ازشون گرفتیم بزا خودشون دو تایی حل کنن این چیزارو دخالت نکن اصلا 

تو وظیفتو انجام دادی و کادو بردی ولی اون نخواسته

من و شوهرم برا اینکه حرفی پیش نیاد هر سال برا هر دو مادر کارت هدیه با یه مبلغ مشخص میگیریم براشون 

اینجوری بهتره  دیگه کسی نمیتونه اعتراض کنه هر چند مادر شوهر من انصافا تا حالا هیچی نگفته 

ولی پیشگیری بهتره

خدایا ب دلامون آرامش بده

یه نصیحت کلی برا دارم ( هر چند متوجه شدم که یه کله داری می گی من اخلاقم اینجوریه و باید چیز گرون بخرم و ... ) اگر دنبال آرامش هستی، زیادی تو امور خانواده شوهر خودتو قاطی نکن و زیادی اظهار نظر و اعمال نظر نکن اینجوری ارزش خودتو پایین میاری می خوای خودتو باکلاس نشون بدی و لارج ولی باعث میشی بدتر قضاوتهای نادرستی بکنن . بذار شوهرت طبق عرف خانواده شون رفتار کنه و تا جایی که می شه نظر نده حتی واقعا لازم نیست کادو بخری که الان دیگه مد نیست و با کارت هدیه و پول همه راضی ترند. مبلغ رو هم نذار شوهرت تعیین کنه . نیازی به اینهمه اظهار  نظر شما نیست واقعا