2777
2789
عنوان

زایمان جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 55 پست
عزیزم با هرکس مثل خودش رفتار کن  اگه نکنی میشه وظیفت بیار ک نکنی بهشون بر میخوره چرا وقتی خوا ...

اره اشتباه کردم من اخلاقم مهربونه بعد با خودم فک کردم دیدم عه ااوون عزت نکرده من کردم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیاز نیست تو هدیه بخری معلومه که از این رفتارها ندارند زیادی محبت کنی ومحبت نبینی اذیت میشی برای نوزاد باید چشم روشنی بگذاری که اون هم وظیفه همسرت هست با هم برید دیدن نوزاد و هدیه رو براش بگذارید همین نه بیشتر 

اره اشتباه کردم من اخلاقم مهربونه بعد با خودم فک کردم دیدم عه ااوون عزت نکرده من کردم

بخدا نمیگن وای چقد خوبه شرمنده رفتارش شدیم

میگن حد و حدودشو فهمید و وظیفش بود 

کلا مردم همینن خیلی کم پیش میاد کسی شرمنده بشه مخصوصا فامیل شوهر

خدایا ب دلامون آرامش بده
من باشم میدم تو خودم نمیبینم دست خالی برم دیدن کسی که تازه زایمان کرده، تو ام نگاه به دل خودت بکن ...

چیز معمولی چی بگیرم چون ب قول تو دست خالی ام ارزش خودم میاد پایین .... مثل اونا ک الان تو نظر من کوچیک شدن

بخدا نمیگن وای چقد خوبه شرمنده رفتارش شدیم میگن حد و حدودشو فهمید و وظیفش بود  کلا مردم همینن ...

برا مادرشوهرم روز زن سکه ی تومنی گرفتم برگشت گف مال خودت ... دیگ براش چیزی نمیخرم 

واسه مامان و خواهر خودم میخرم هم  نیاز دارن هم قدردانن

وااا واسه پاگشا بهت کادو ندادن؟ من جای تو باشم میرم شیرینی و میوه و شربتمو میخورم و برمیگردم چیزیم ...

اره واسه پاگشا

چیز معمولی چی بگیرم چون ب قول تو دست خالی ام ارزش خودم میاد پایین .... مثل اونا ک الان تو نظر من کوچ ...

یه دست لباس بگیر برای بچش

یه بلوز و شلوار ست از این تریکو ها هست که مهمونیم میپوشن

یا میتونی یه سکه پارسیان ۲۰۰تومنی بگیری

یا یه اسباب بازی

گرون نگیر بری بازار میتونی مناسب گیر بیاری

برا مادرشوهرم روز زن سکه ی تومنی گرفتم برگشت گف مال خودت ... دیگ براش چیزی نمیخرم  واسه مامان ...

نخر عزیزم هیچی نخر بزا برن ب درک

وای من بجات عصبی شدم😐

خدایا ب دلامون آرامش بده
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز