2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چی بخورم چیا نخورم 

همه چی بخور به اندازه بجز جگر، ماهی‌های دریایی، تن ماهی دمنوش‌های گرم و قاعده آور، تخم مرغ و گوشت مرغ خام و نیم‌پز. شام رو سبک‌تر بخور و هله هوله و فست فود رو هم خیلی کمتر کن. احساس گرسنگی داشتی از میوه جات و سبزی‌جات و خشکبار استفاده کن که وزن و قندخون هم نرمال بمونه‌

همه چی بخور به اندازه بجز جگر، ماهی‌های دریایی، تن ماهی دمنوش‌های گرم و قاعده آور، تخم مرغ و گوشت مر ...

عزیزم ممنون 

یه سوال عدد بتا ۱۰۴۲۹ خوبه برای ۶هفته

خستم ای خدا آغوشتو باز کن منوبغل کن😭😭😭 

خواسش می‌کنم مامان خانم. بله عزیزم خیلی هم خوبه ان‌شاءالله به زودی صدای قلب کوچولوش رو هم میشنوی😍😍 ...

واییییییی ممنونم کی باید برم صداشو بشنوم دل تو دلم نیست

ای جاااان خیلی حال خوبیه. هشته هفته خوبه زودتر بری جنین کوچیکه ممکنه صدای قلبش شنیده نشه استرس میگیر ...

ممنونممم ازت میذارم بعد از تعطیلات میرم اینجوری بهتر نیست

یعنی چی درد و خونریزی.??? برای جنین خطرناکه

نه لزوما. خیلی‌ها دارن درد و لکه بینی رو اما بهتره بارداری‌هایی با این شرایط از همون اول تحت نظر پزشک باشه که اقدامات لازم براشون انجام بشه

نه لزوما. خیلی‌ها دارن درد و لکه بینی رو اما بهتره بارداری‌هایی با این شرایط از همون اول تحت نظر پزش ...

اها ممنونم من میتونم با این جنین فسقلی مسافرت برم

اها ممنونم من میتونم با این جنین فسقلی مسافرت برم

خواهش می‌کنم عزیزم. اگه پزشکت رو انتخاب کردی بهتره باهاش مشورت کنی ولی درکل اگه مشکلی نداره فکر نکنم خطری داشته باشه. من همین هفته ها چندبار سفر داشتم هم هوایی و هم زمینی و خداروشکر مشکلی نبود اما باید خیلی خیلی مواظب باشی دیگه