2777
2789
عنوان

غذا برای خانواده همسرم

429 بازدید | 32 پست

سلام شبتون بخیر باشه

خانواده همسرم مریض هستن بار قبلی که مریض شدن براشون سوپ بردم

دیروز متوجه شدم مریض شدن دوباره ( بار قبلی دوماه پیش بود)

میخواستم سوپ و غذا درست کنم(اشپزیم خیلی تعریفی نیست)

ما ۳تا عروسیم حالا از طرفی نگرانی دارم اگر در اینده پیش بیاد که مریض بشن و من شرایط غذا درست کردن نداشته باشم ازم دلخور بشن 

رفتار درست چیه توی این شرایط؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع خودمون رو از خودمون کم کنیم دیگه عذاب نمیکشیم

قرار نیس همیشه دیگران ازمون راضی باشن که

اگه موقعیت جور نبود درست نکن عزیزم

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
آش میتونی درست کنی

بلد نیستم عزیزم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اگه صمیمی هستین اشکالش چیه 

صمیمی که نه ولی واقعا براشون احترام قائلم

توقع خودمون رو از خودمون کم کنیم دیگه عذاب نمیکشیم قرار نیس همیشه دیگران ازمون راضی باشن که اگه مو ...

درسته نگرانم فکر کنن این موقع ها برای نشون دادن خودم اینکارارو میکردم در صورت نشدن

اگه عقدی فقط زنگ بزن منم از بس اینکارا کردم توقع داشتن دیگه شده بود وظیفه تو اینکار نکن. الان یسریا ...

نه چند ماهه ازدواج کردم ، نگران همینم که اگر روزی نشد همین فکر ها رو بکنند

براشون سوپ بپز اگه وقتشووحوصله اشوداری

سوپ و خوب درست میکنم فردا احتمالا درست کنم بدم همسرم ببره

درسته نگرانم فکر کنن این موقع ها برای نشون دادن خودم اینکارارو میکردم در صورت نشدن

چقدر مثل منی عزیزم

بیاین باهم تصمیم بگیریم که قضاوت های نابجای بقیه برامون مهم نباشه

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی