2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
خب بخوره. مادرشوهر منم بعد فوت شوهرش افسردگی گرفت. وضعش خیلی بد بود. دکتر بهش قرص و دارو داده

قرص خوردنش که هیچ ولی این بچه هست و اینجور میگه

باید درمان بشه قرص موقت آروم میکنه

نمیدونم تا حالا ۲ بار بهم گفته به خودکشی فکر میکنه میترسم انجامش بده نمیدونم چطور منصرفش کنم

هرچی هم میگم میگه گناهش گردن اون کسی که داره عذابم میده

ترکش کنه ..ب جاش دوستای جدید پیداکنه یعنی جایگزین ......دوستی که باعث استرس واضطراب میشه وادم روبه س ...

بهش میگم تمومش کن ولی احساسش بهش غلبه کرده از طرفی وابسته هم شده 

اون طرف هم خیلی بی محلی میکنه از طرفی میگه دوسش داره از طرف دیگه اینجور میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش قبول کرده میگفت اول خیلی میترسیدم ولی الان نه احساسش خیلی اذیتش میکنه شب و روز نداره دیگه

اول قرص هارومصرف کنه تا جسمی رو روال بیفته...وقتی جسمی وترشحات هورمونیش تنظیم بشه،قدرت تصمیم گیریش هم میره بالاتر واین احساساتش هم میتونه کنترل کنه

وبهش بگو که مصرف قرص هیچ اشکالی نداره ،اخه بعضیا دیدشون منفیه نسبت ب این مورد،چوم متاسفاته توفرهنگ ما جانبفتاده هنوز......

خب پس حتما قرص مصرف کنه حالش خوب میشه

قرص مصرف میکنه فکر کنم ولی آروم نشده همش میترسه که اگر اون طرف مقابلش بره چیکار کنه

قرص فقط موقتا آروم میکنه این شب و روز نداره دیگه

اول قرص هارومصرف کنه تا جسمی رو روال بیفته...وقتی جسمی وترشحات هورمونیش تنظیم بشه،قدرت تصمیم گیریش ه ...

پیشش نیستم دوریم از همدیگه ولی ازش میپرسم

ولی قرص که روانشناس بهش داده فکر نمیکنم قرص تنظیم هورمون باشه به نظر قرص آرام بخشه

اول قرص هارومصرف کنه تا جسمی رو روال بیفته...وقتی جسمی وترشحات هورمونیش تنظیم بشه،قدرت تصمیم گیریش ه ...

خودشم میگه اینا مثل مخدر میمونه چند روز پیش میگفت سعی میکنم احساساتمو کنترل کنم اگر نشد قرص میخورم

بهش میگم تمومش کن ولی احساسش بهش غلبه کرده از طرفی وابسته هم شده  اون طرف هم خیلی بی محلی میکن ...

جایگزین پیداکنه......توجمع های جدیدبره ب دنبال جایگزین ...کسی که اینطور بااحساس ادم بازی میکنه و کم محل میکنه،ارزش دوستی نداره.....خوددوستت ،اون طرف روترک کنه..سخت ولی شدنی 

وقتی ی دوست جدیدپیدا کنه،ووقتش با اون بگذرونه،دیگه احساسش نسیت به قبلی کم میشه و عاقلانه میتونه درباره اون فرد وبدی هاش فکرکنه.

وبه دوستت تاکید کن که این حس و حالات بدش،بخش زیادیش به خاطر همون فردیه که اینقدر ازش کم محلی میبینه وخوردش میکنه ......کسی که واقعا ارزشش  نداره

جایگزین پیداکنه......توجمع های جدیدبره ب دنبال جایگزین ...کسی که اینطور بااحساس ادم بازی میکنه و کم ...

بهش میگم میگه عذاب میبینم

میگه من با این احساسم دارم زندگی میکنم که خیلی عذابم میده 

قبلشم یکی دیگه رو دوست داشت بهش گفتم میگه من با اون حتی یه بارم بیرون نرفتم ولی با این خیلی خاطرات دارم

سعی میکنم قانعش کنم بزرگترین مشکل اینکه نمیتونم ببینمش دوریم از همدیگه

عزیزم بفرستش مشاوره خوب ... مشاوره تواین مواقع خیلی کمک میکنه

وردرکنارش قرصای تجویزی دکترهم مصرف کنه 

خیلی ازدردها تو برهه زمانی خاصی برای ادم بزرگ جلوه داده میشن ،ولی گذشت زمان وتجربه ،اونا رو برای ما کوچک میکنه ،سالهابعد حتی شایدبه اون زمان بخندیم

عزیزم بفرستش مشاوره خوب ... مشاوره تواین مواقع خیلی کمک میکنه وردرکنارش قرصای تجویزی دکترهم مصرف کن ...

چشم

بهش میگم امیدوارم بره

هرچند میگفت اینا چیزایی که میگن واسه احساس آدمای معمولیه نه واسه من

ممنونم بابت راهنماییاتون حتما بهش میگم و ممنونم که وقت گذاشتید و جواب دادید🌹