2777
2789
عنوان

خودکشی

204 بازدید | 25 پست

سلام دوستان لطفا اگر میتونید بهم کمک کنید بگید چیکار باید کنم

من یه دوست دارم که این دوستم گی هست(همجنسگرا هست و به همجنس خودش گرایش داره) و البته کسی نمیدونه و خیلی بابت این احساسی که داره داره اذیت میشه من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم تا بهش کمک کنم

تا الان طی این چند روز ۲ بار گفته به خودکشی فکر میکنه همش میترسم نکنه به سرش بزنه اینکار رو انجام بده چیکار کنم؟

من ۱۹ سالمه و دوستم ۱۶ سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ب کارش ادامه بده چرا خودکشی میخاد کنه

یه دوست داره که بقولی باهاش در رابطه هست و از طرف اون داره آزار میبینه همش میترسه اون ترکش کنه چون احتمالش هست

وابسته شده و حالش خوب نیست

نهاااایت این مشکل هم داشته باشه،میتونه با اراده خودش ومراجعه ب دکتر حلش کنه..اصا حلش هم نکنه،چه اشکال داره؟،نهایت خودش بپذیره.....با این اخلاق

لزومی نداره بخاد خودش تحقیرکنه وخودش کوچک ببینه که نهایتا برسه به خودکشی 

پیش رواشناس رفته و بهش گفتن وضعیتش خیلی وخیمه و باید قرص بخوره

خب بخوره. مادرشوهر منم بعد فوت شوهرش افسردگی گرفت. وضعش خیلی بد بود. دکتر بهش قرص و دارو داده

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
نهاااایت این مشکل هم داشته باشه،میتونه با اراده خودش ومراجعه ب دکتر حلش کنه..اصا حلش هم نکنه،چه اشکا ...

خودش قبول کرده میگفت اول خیلی میترسیدم ولی الان نه احساسش خیلی اذیتش میکنه شب و روز نداره دیگه

یه دوست داره که بقولی باهاش در رابطه هست و از طرف اون داره آزار میبینه همش میترسه اون ترکش کنه چون ا ...

ترکش کنه ..ب جاش دوستای جدید پیداکنه یعنی جایگزین ......دوستی که باعث استرس واضطراب میشه وادم روبه سختی میندازه،ارزش نداره برای رفاقت......

و این احساسات دلتنگی ،باگذشت زمان ازبین میرن ...اگرهم دوست جایگزینی داشته باشه که ککشم نمیگزه