2777
2789
عنوان

خودکشی

207 بازدید | 25 پست

سلام دوستان لطفا اگر میتونید بهم کمک کنید بگید چیکار باید کنم

من یه دوست دارم که این دوستم گی هست(همجنسگرا هست و به همجنس خودش گرایش داره) و البته کسی نمیدونه و خیلی بابت این احساسی که داره داره اذیت میشه من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم تا بهش کمک کنم

تا الان طی این چند روز ۲ بار گفته به خودکشی فکر میکنه همش میترسم نکنه به سرش بزنه اینکار رو انجام بده چیکار کنم؟

من ۱۹ سالمه و دوستم ۱۶ سالشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب ب کارش ادامه بده چرا خودکشی میخاد کنه

یه دوست داره که بقولی باهاش در رابطه هست و از طرف اون داره آزار میبینه همش میترسه اون ترکش کنه چون احتمالش هست

وابسته شده و حالش خوب نیست

نهاااایت این مشکل هم داشته باشه،میتونه با اراده خودش ومراجعه ب دکتر حلش کنه..اصا حلش هم نکنه،چه اشکال داره؟،نهایت خودش بپذیره.....با این اخلاق

لزومی نداره بخاد خودش تحقیرکنه وخودش کوچک ببینه که نهایتا برسه به خودکشی 

پیش رواشناس رفته و بهش گفتن وضعیتش خیلی وخیمه و باید قرص بخوره

خب بخوره. مادرشوهر منم بعد فوت شوهرش افسردگی گرفت. وضعش خیلی بد بود. دکتر بهش قرص و دارو داده

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
نهاااایت این مشکل هم داشته باشه،میتونه با اراده خودش ومراجعه ب دکتر حلش کنه..اصا حلش هم نکنه،چه اشکا ...

خودش قبول کرده میگفت اول خیلی میترسیدم ولی الان نه احساسش خیلی اذیتش میکنه شب و روز نداره دیگه

یه دوست داره که بقولی باهاش در رابطه هست و از طرف اون داره آزار میبینه همش میترسه اون ترکش کنه چون ا ...

ترکش کنه ..ب جاش دوستای جدید پیداکنه یعنی جایگزین ......دوستی که باعث استرس واضطراب میشه وادم روبه سختی میندازه،ارزش نداره برای رفاقت......

و این احساسات دلتنگی ،باگذشت زمان ازبین میرن ...اگرهم دوست جایگزینی داشته باشه که ککشم نمیگزه