سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓 وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚♀️
.راستش دیگه از عاشقی های الکی خسته شدم دلم فقط پول میخواد در حدی ک بتونم ب اسم خودم یک خونه بخرم تنهای تنها باشم دیگه کسی تو زندگیم نباشه ک دلمو بشکنه😔
ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسودهایم! زیر بارِ روزمرگیها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بیاعتنایی و توهین میکنیم. ما جسمهایِ چاقیم و روحهای لاغر. روحهایی که مدتهاست تغذیه نشده، مدتهاست لذت نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi