2777
2789
عنوان

به نظرتون خیلی پر توقع ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 26 پست
یه مانتو زورش میاد برات بگیره  اون خونه و وسایل برای خودش مگه به اسمت کرده  خجالت نمی‌کش ...

اها راستی من اندازه ی دنگ‌خونه طلاهامو دادم ولی ب اسمم نزد حتی ی دنگ

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف بزن بگو هر کدوممون یه تیکه لباس بگیریم برا خودمون روحیه مون عوض میشه .....گرون نخرین 

فک کنه مثلا خریدای امروزتون بیشتر شده

نهایتا راضی نشد مانتو های قبلیتو اگه رنگ و رو رفته نیس یه تغییراتی بده بپوش

من از اینکارا زیاد میکنم   

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
باهاش حرف بزن بگو هر کدوممون یه تیکه لباس بگیریم برا خودمون روحیه مون عوض میشه .....گرون نخرین  ...

اره اینم‌میشه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
یه مانتو زورش میاد برات بگیره  اون خونه و وسایل برای خودش مگه به اسمت کرده  خجالت نمی‌کش ...

برا دل زنش برا آرامش زنش ک خریده تلاش کرده وگرنه برا خرد فرق نمیکنه لوستر باشه یا لامپ اینای هم ک خریده ب درخواست اسی خرید عقل حکم میکنه بخاطر قسط واینجور چیزا اسی شرایط درک کنن 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
اره اینم‌میشه

من یه پالتو داشتم کاملا نو بود ...کوتاه کردم  حالت کت شده و یقه شم یکم تغییر دادم عالی شده 

رو بقیه لباسامم این حرکت میزنم‌

.....فک کن ببین کدوم لباست قابلیتشو داره

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
من یه پالتو داشتم کاملا نو بود ...کوتاه کردم  حالت کت شده و یقه شم یکم تغییر دادم عالی شده  ...

لامصب خیاطی بلد نیستم

لامصب خیاطی بلد نیستم

منم بلد نیسم ...میبرم خیاطی البته خیاطم گرون میگیرن یهرسریا ....واسه کوتاهی و تغییر جزئی ۱۰۰ گرفت ...

خیاط مردونه کمتر میگیرن.....پرس و جو کن یه خیاط ارزون پیدا کن چون کار خاصی که نمیخواد بکنه حتما درجه یک باشه