ما امسال خونه خریدیم شوهرم تقریباصفرشد بعد من ماه پیش ده تومن خرج دندونام کردم حالا بازم بعد عید بازم بایدبرم دندون پزشکی بعد خونه جدید اومدیم وسایل کم داشتیم کم کم خریدیم مثل پرده و امروز رفتیم فرش و لوستر خریدیم ۷۰تومن شد چهل تومنشو نقد داد بقیش قسطی،منم این روزا تولدمه میگه ایناکادو تولدته،تازه خرید عیدم نکردم کفشم پارس مانتو ندارم،الان بهش گفتم عصبانی شد گفت یکممنو درک کن دیگه،اخرین مانتو پارسال عید گرفتم اونم پارسال کلا تنم بود دوس دارم ی مانتو دیگه بخرم میگم الان انتظار دارم به منو دخترم ۵تومن بده توقع زیادیه؟درامدش بد نیس ولی قسط اینا داره
ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
بنظرم از عیدی ها کادو تولدت یا از مادرت بگیر یه مانتو ارزون بگیر
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
توقع زیادی نداری اما با توجه به این شرایط پیش اومده که موقتی هست میتونی درکش کنی و اگر مییینی واقعا تحت فشاره ازش نخواه که دم عیدی ناراحت شین و زندگیتون تلخ شه به نظرم اگر پس انداز یا طلایی داری بفروش خرید کن بعدا که اوضاع احوال اوکی شد ازش پول بگیر و واسه خودت طلا بخر ❤️
بحث پرتوقعی نیست بحث اینه که شوهرتم باید داشته باشه که موقع چک ها دستش خالی نباشه که حرص و جوش بخوره، بش بگو من درکت میکنم عزیزم خیلی زحمت کشیدی فسط و اینام داری اگه برات مقدوره بهت فشار نمیاد اگه داری بهم این مقدار بده اگه داد دستش درد نکنه اگه نداد هم تنت سلامت باشه، خونه و وسایل نو هم مبارک عزیزم انشالله بسلامتی و شادی باشه همیشه غصه نخور