بزرگترین دروغی که تا به حال گفتی چی بوده و به چه کسی گفتی؟
سم ترین دروغی ک شنیدی؟
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بچه بودم به دوستم گفتم مامانم مامان بزرگمه و مامانم تو خونس و بچه کوچیک داره در صورتی که بچه آخر خانواده هستم بعد که لو رفتم خودم ناراحت شدم حس کردم مامانم ناراحت شد ولی خب بچه بودم و جوگیر
هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
بچه بودم به دوستم گفتم مامانم مامان بزرگمه و مامانم تو خونس و بچه کوچیک داره در صورتی که بچه آخر خان ...
عیب ندارع خواعر بچه بودی😅
😂😂 خودشم عین جنه . میگ نمیترسم ولی یبار سوسک انداختیم تو دسشویی و درو روش بستیم . بیهوش شد .پسرخالمه
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂 خودشم عین جنه . میگ نمیترسم ولی یبار سوسک انداختیم تو دسشویی و درو روش بستیم . بیهوش شد . ...
😂😂😂
اتفاقا یکی ا فانتزیای منم اینکع ی دختر خاله دارم بعد این متهله هر دفعه تنها گیرش بیارم ی سوسک پلاستیکی میندازم روش تا الانم دو دفعه غش کرده🤦♀️