2777
2789
عنوان

#چالش

75 بازدید | 7 پست

بزرگترین دروغی که تا به حال گفتی چی بوده و به چه کسی گفتی؟

سم ترین دروغی ک شنیدی؟ 

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  

گفت رفتم  ویلا . جن دیدم 😛 رفتم بهش دست دادم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودم به دوستم گفتم مامانم مامان بزرگمه و مامانم تو خونس و بچه کوچیک داره در صورتی که بچه آخر خانواده هستم بعد که لو رفتم خودم ناراحت شدم حس کردم مامانم ناراحت شد ولی خب بچه بودم و جوگیر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
گفت رفتم  ویلا . جن دیدم 😛 رفتم بهش دست دادم

حالا شاید خودشو تو اینه دیده بود😂

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
بچه بودم به دوستم گفتم مامانم مامان بزرگمه و مامانم تو خونس و بچه کوچیک داره در صورتی که بچه آخر خان ...

عیب ندارع خواعر بچه بودی😅

حالا شاید خودشو تو اینه دیده بود😂

😂😂 خودشم عین جنه .  میگ نمیترسم ولی یبار سوسک انداختیم تو دسشویی و درو روش بستیم . بیهوش شد .پسرخالمه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂 خودشم عین جنه .  میگ نمیترسم ولی یبار سوسک انداختیم تو دسشویی و درو روش بستیم . بیهوش شد . ...

😂😂😂

اتفاقا یکی ا فانتزیای منم اینکع ی دختر خاله دارم بعد این متهله هر دفعه تنها گیرش بیارم ی سوسک پلاستیکی میندازم روش تا الانم دو دفعه غش کرده🤦‍♀️