2777
2789
دومی را راضی هستید؟احتمالا تجربه داشتید دیگه؟

خیلی راضی ام چون خودم انتخاب کردم باتجربه وسلیقه خودمم انتخابش کردم همه معیارامم درنظرگرفتم نه صرفا شوهرکردن باشه.اولی ۱۰سال زندگیم جوانیم سلامتیم هدر رفت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی 😘 من توایتا به یکی پیام دادم بعد از ۲،۳ساعت حذف کردم الان اون میفهمه من پیام دادم؟

اگه سین نکرده باشه ن منم از این کارا زیاد کردم🥲😁

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
ب نظر شما چی خیلی مهمه برا ی زندگی موفق 

خانواده.فقط خانواده افریته شوهرمهمن.اوناپشتت باشن تمومه

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
برام فرقی نداره چون بیشتر اوقات پیش همدیگه‌ایم😂

اخه واسه گرفتن عروسی و اینا یا حتی خانواده ها یسریا کنار نمیان خودشون هم بااین موضوع…. من دوسال ازدواج کردم هموز باورت میشه میترسم باردار بشم میگم یخورد تنهایی بریم مسافرت و بگردیم از مسئولیتش میترسم…. هرچی که خیره براتون اتفاق بیفته انشاالله

نه آنلاین نشده هنوز  خب خداروشکر😂 هی پیام میدم باز پشیمون میشم حذف میکنم😑😂

خب نمیفهمه فقط موقع حذف کردن باید دون تیکی ک نوشته برا فلانی هم حذف شود رو علامت میزدی

خانواده.فقط خانواده افریته شوهرمهمن.اوناپشتت باشن تمومه

من اطرافم ۲ تا خانواده دیدم باورتون نمیشه ینی عاشق و معشوق بودن ولی جدا شدن فقط و فقط سر اینکه خانواده پسره دخالت میکرده 

بعد یسری میان میگن خانواده مهم نیس ک مگه میخوای با خانوادش زندگی کنی:/

[QUOTE=278571560]من اطرافم ۲ تا خانواده دیدم باورتون نمیشه ینی عاشق و معشوق بودن ولی جدا شدن فقط و فقط سر اینکه خانوا ...[/QUOTEهرکی گفت خانواده مهم نیس حتما چندساله اوله زندگیشه.بنظرم خانواده هستن که باعث آشتی یادعوای زنوشوهرمیشن.وگرنه هیچوقت دونفر به خودی خودمشکله جدی وطلاق پیدانمیکنن مگراستثنا که من ندیدم

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
اخه واسه گرفتن عروسی و اینا یا حتی خانواده ها یسریا کنار نمیان خودشون هم بااین موضوع…. من دوسال ازدو ...

قربونت برم♥️

نه خداروشکر خانواده همسرم مشکلی ندارن

بارداری منم کاملاً ناخواسته بوده چون یک بارم بچه سقط کردم دیگه نمیتونم کاری کنم

بنظرم بجز مسئولیتش تو این وضع اقتصادی و وضعیت مملکت بچه آوردن درست نیست اون بچه گناه داره

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

2790
2778
2791
2779
2792