2777
2789
عنوان

میترسم😔😔

122 بازدید | 4 پست

ارزوم خیلی واسم مهمه چند ساله فقط یه دونه ارزو داشتم تقریبا محاله دوتا ختم دارم یکیش سادات بهم داده یکیشم چله زیارت عاشورا با روش حق شناسه ولی میترسم اشتبا بخونم یا یه گناهی بکنم ختمم باطل بشه نفهمم که باطل شده اخه من فق  یه ماه فرصت دارم😔😔چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میترسم همش میترسم یه کاری بکنم ختم با‌طل بشه و نفهمم😔

نترس عزیزم  قراره حاجت روا بشی شیطان نمی زاره هر وقت میتونی شروع کن فقط سعی کن کسی از زمان شروعش‌ با خبر نشه ولی این چله معرکه‌ اس مثل نماز شب خوش به حال اونایی که این چله رو گرفتن و خوش به حال اونی که نماز شب خوند حتما دوتاش رو باهم بخون چون اطراف ام دوتاش رو باهم انجام می دادن

نترس عزیزم  قراره حاجت روا بشی شیطان نمی زاره هر وقت میتونی شروع کن فقط سعی کن کسی از زمان شروع ...

نماز شب چجوریه؟؟من میخوام چله زیارت عاشورا با ختم سادات و این نمازیم که تو میگیش لطفا روششو بهم بگو که شبا این نمازپ بخونم فقط میترسم خدا فک کنه من به یکیشون اعتقاد ندارم بخاطره اینه دارم سه تا میخونم