2777
2789
عنوان

میترسم😔😔

122 بازدید | 4 پست

ارزوم خیلی واسم مهمه چند ساله فقط یه دونه ارزو داشتم تقریبا محاله دوتا ختم دارم یکیش سادات بهم داده یکیشم چله زیارت عاشورا با روش حق شناسه ولی میترسم اشتبا بخونم یا یه گناهی بکنم ختمم باطل بشه نفهمم که باطل شده اخه من فق  یه ماه فرصت دارم😔😔چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم همش میترسم یه کاری بکنم ختم با‌طل بشه و نفهمم😔

نترس عزیزم  قراره حاجت روا بشی شیطان نمی زاره هر وقت میتونی شروع کن فقط سعی کن کسی از زمان شروعش‌ با خبر نشه ولی این چله معرکه‌ اس مثل نماز شب خوش به حال اونایی که این چله رو گرفتن و خوش به حال اونی که نماز شب خوند حتما دوتاش رو باهم بخون چون اطراف ام دوتاش رو باهم انجام می دادن

نترس عزیزم  قراره حاجت روا بشی شیطان نمی زاره هر وقت میتونی شروع کن فقط سعی کن کسی از زمان شروع ...

نماز شب چجوریه؟؟من میخوام چله زیارت عاشورا با ختم سادات و این نمازیم که تو میگیش لطفا روششو بهم بگو که شبا این نمازپ بخونم فقط میترسم خدا فک کنه من به یکیشون اعتقاد ندارم بخاطره اینه دارم سه تا میخونم