2777
2789

بازدید بعضی تاپیکارو میبینم برگام میریزه بااینکه محتوایی نداره. اما یه تاپیک مفید رو کسی استقبال نمیکنه

مشکل چیست؟🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون واسه سرگرمی میان اینجا نه دیدن تاپیک مفید، کاربری ها همه جدید و سن ها پایین

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

اینجا اکثرا از تاپیکهای خیانت و خواهرشوهر مادرشوهری و چیزای خاله زنک استقبال میکنن

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
مشکل سلیقه ی مردم با عرض پوزش چرت پسندن

اونوقت همین ملت انتظار پیشرفت هم دارن، خودتحقیری و انتقاد هم میکنن و اینکه فلان نسل صاحب تفکره وشجاعه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
چون واسه سرگرمی میان اینجا نه دیدن تاپیک مفید، کاربری ها همه جدید و سن ها پایین

اخه داخلش ک رفتم چیز خاصی واس سرگرمی هم نبود اما ۳۰۰ کا اینا ویو خورده 😐

اخه داخلش ک رفتم چیز خاصی واس سرگرمی هم نبود اما ۳۰۰ کا اینا ویو خورده 😐

منم کلا درعجبم از پربازدیدا، منکه اصلا نمیرم مگر اینکه موضوع فان باشه خاطره بازی

منم کلا درعجبم از پربازدیدا، منکه اصلا نمیرم مگر اینکه موضوع فان باشه خاطره بازی

عذر میخوام مخصوصا این تاپیکای گ. و .ز زیاد بازدید میخوره

از استقبال مردمانم در عجبم😂

عذر میخوام مخصوصا این تاپیکای گ. و .ز زیاد بازدید میخوره از استقبال مردمانم در عجبم😂

آره فقط عنوان رو بزن گ.... باکله میان خخخخ