2777
2789
عنوان

اونایی ک بازی مافیا بلدن بیاین

548 بازدید | 12 پست

اقا میخوایم مافیا بازی کنیم ولی تعدادمون کمه پنج نفریم

حداقل تعداد شرکت کننده هام باید ۵ باشه۔داور نداریم چ کنیم

کی تو شب ببینه کی تیر میخوره کی سیو میشه😬

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

اشکال نداره ۴ نفر بشید با یه پدر خانده‌

حتما که نباید طبق قوانین باشه

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلفگااد بازی کنید 

یعنی نقش هارو روی کاغذ بنویسید 

پخش کنید

روز اول قبل از اینکه شب بشع هرکی رفت بیرون میشه گرداننده بازی 

و دونه دونه نقش ها رو توی شب ک بیدار کنه خودشم میفهمه

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡

کمه که تو شهر بازیکنای مهمی هست فک کن یکی ساده یکی حرفه ای یکی دکتر باشه،پس جان سخت وکاراگاه اینا چی☹️

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
سلفگااد بازی کنید  یعنی نقش هارو روی کاغذ بنویسید  پخش کنید روز اول قبل از اینکه شب بشع ...

چ جالب فقط شب اول دکتر پس نمیتونه سیو کنه؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
نمیشه خب  کمترم بشید بازی بیمزه میشه

اره واسه این ک حوصلمون سر نره همینجوری گفتیم بازی کنیم

کمه که تو شهر بازیکنای مهمی هست فک کن یکی ساده یکی حرفه ای یکی دکتر باشه،پس جان سخت وکاراگاه اینا چی ...

میدونم دقیقا😕متاسفانه هیچوقت تعدادمون زیاد نمیشه

چ جالب فقط شب اول دکتر پس نمیتونه سیو کنه؟

پیامتو دیر دیدم😄احتمالا تا الان ده دور بازی کردین

چرا دیگه .شب اول هر کسی کارشو انجام میده. قبل از اینکن شب اول برسه .توی روز توی رای گیری یه نفرو اجماع میکنید میفرستید بیرون ک تون میشه گاد بازی ...بعد از اون بازی طبق روال میشع 

اگه اون یه نفری که اجماع شده رفته بیرون .دکتر بازی باشع ک خب دیگه بیرونه و شده گادِ بازی نمیتونه سیو کنه

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
پیامتو دیر دیدم😄احتمالا تا الان ده دور بازی کردین چرا دیگه .شب اول هر کسی کارشو انجام میده. قبل ...

اره ممنون دقیقا همین کاروکردیم ولی چون تعدادمون کم بود حال نمیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز