2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم جنوب نیستم خواهرشوهرم از جنوب سفارش داده من تاالان لب حتی طعمشم نچشیدم

بو زیاد میده و گوشت لطیفی تقریبا مثل میگو داره

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

سلام عزیزم تو ی تاپیک متوجه شدم ارایشگری من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم ارایشگاه میخام خودم توخونه موهام شرابی کنم ینی ریشه موهام مشکی باشه بقیش شرابی میشه ترکیب رنگ هاروبگی واینکه من موهام جلوش مشکی شد وتارسفیدداره بقیشم دکلره داره

خدابرایم کافیست
سلام عزیزم تو ی تاپیک متوجه شدم ارایشگری من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم ارایشگاه میخام خودم توخونه مو ...

سلام یعنی میخواین فقط قسمت دکلره تون شرابی بشه بالا رنگ موی خودتونه؟

نه بالامیخوام مشکی باشه درحدی سانت البته خودش مشکی هست ولی سفیددارم

بالا رو باید یه رنگ دودی ۴ با اکسیدان ۶بذاری پایینم یه شرابی مایل به بنفش با اکسیدان نیم درصد بذار 

بالا رو باید یه رنگ دودی ۴ با اکسیدان ۶بذاری پایینم یه شرابی مایل به بنفش با اکسیدان نیم درصد بذار&n ...

مرسی عزیزم الان با این رنگی ک گفتی قسمت بالای موهام دودی میشه یا مشکی؟ چون من میخام بالامشکی باشه درحد ی سانت 

خدابرایم کافیست
مرسی عزیزم الان با این رنگی ک گفتی قسمت بالای موهام دودی میشه یا مشکی؟ چون من میخام بالامشکی باشه در ...

مث این عکس میخام درییارم فقط قسمت مشکیش کمتر فقط ریشه موهام مشکی باشن

خدابرایم کافیست
مرسی عزیزم الان با این رنگی ک گفتی قسمت بالای موهام دودی میشه یا مشکی؟ چون من میخام بالامشکی باشه در ...

تیره میشه به مشکی میزنه برای این گفتم که بعد خواستی رنگ دیگه کنی دردسر n1رو نداشته باشی بایر بلد باشی قشنگ ریشه ها رو ر کنی بعد دکلره ها رو