2777
2789
دوست دارم این رنگی بشه ترکیبش میگی ولی میخام مشکی فقط ریشه موهام باشه

ببین خودت نمیتونی اون سفیدا رو بیخیال شو یه شامپو رنگ فانتزی بخر پاییناشو بزن این که فرستادی قرمز آتیشینه نیاز به اکسیدانم نداره با دستکش بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفیدات اصلا معلوم نیست همون شامپو رو کامل بزن به موهات قسمت دکلره هات رنگ میگیره

ن شامپو رنگش میپره زود و اینک انقد نمیخام قرمزباشه یکم تیره تر چ شمارع رنگی بگیرم چ اکسیدانی نیازب دکلره عم عس

خدابرایم کافیست
ن شامپو رنگش میپره زود و اینک انقد نمیخام قرمزباشه یکم تیره تر چ شمارع رنگی بگیرم چ اکسیدانی نیازب د ...

این که قرنزه اگر شرابی رو به بنفش میخوای پایه ۶ الی ۷ بخر،با اکسیدان ۶ و یکم آب قاطی کن بزن 

سلام 

ببخشید شما آریشگری

من میخوام برم تازه آموزش ببینم

نمیدونم چی لاینی برم 

هدفم اینه از بیکاری و بی پولی در بیام

ادم سرسختو کاری هم هستم و باحوصله 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سلام لاین رنگ عالیه  شینیون هم خوبه

باید حتما مدرک فنی حرفه ای داشت برا سالن زدن؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اولش سالن نزن برو دوره ببین کار کن  بله یه ارایش پیرایش دو تا تخصصی کلا باید بری مدرک بگیری&n ...

خیلی ممنون جواب دادین

بعدا میتونم سوالی پیش اومد بپرسم