2777
2789
عنوان

به نظرتون کرونا داره یا نه

88 بازدید | 14 پست

سلام

مامانم از دیروز خیلی سرفه خلط دار داره با گلودرد و تب کم

به نظرتان کرونا هست امروز هم که دکتر نیست

چی بدم بخوره

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

چه دارویی برم بخرم

و غذا چی خوبه واسه سرفه خلط دار

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

کرونا دیگه مثل سرماخوردگی شده

هست ولی دیگه خطر انچنانی نداره

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا دیگه مثل سرماخوردگی شده هست ولی دیگه خطر انچنانی نداره

آخه شنیدم دوباره فوتی داده

خیلی نگران شدم

دمنوش. استامینوفن ساده. دیفن هیدرامین قرقره وقورت بده. واسه گلو دردش آب نمک وزردچوبه قاطی کن روزی چندبار قرقره کنه. چون تب داره رنجبیل ایناندین. شربت عسل ولیمو

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

برای سرفه چه غذایی بپزم واسش 

الان اومدم پیشش خوابیده 

گفتم از شماها بپرسم

آخه شنیدم دوباره فوتی داده خیلی نگران شدم

انفولانزا هم فوتی داره ولی امارشو نمیدن که

نگران نباش 

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
دمنوش. استامینوفن ساده. دیفن هیدرامین قرقره وقورت بده. واسه گلو دردش آب نمک وزردچوبه قاطی کن روزی چن ...

ممنون اگه امروز دکتر نبرم  خطرناک نیست

والا منم سه هفته بود همه مون درگیر بودیم به خدا صد رحمت به کرونا. ویروس خیلی بدیه 

سرفه خلط دار هم داشتی

دمنوش. استامینوفن ساده. دیفن هیدرامین قرقره وقورت بده. واسه گلو دردش آب نمک وزردچوبه قاطی کن روزی چن ...

دیفن هیدرامین ساده یا کامپاند

سرفه خلط دار هم داشتی

وای همه علائمی داشتم. اولش بدن درد شدید، بعدش گلو درد رفتم دکتر یه چند روز خوب بودم بعدش یکدفعه حالت تهوع و سرگیجه اضافه شد خیلی بد بود اما داداشم همه ش سرفه دل درد و سرگیجه داشت. همه مون دوبار رفتیم دکتر 

وای همه علائمی داشتم. اولش بدن درد شدید، بعدش گلو درد رفتم دکتر یه چند روز خوب بودم بعدش یکدفعه حالت ...

سلامت باشی همراه با عزیزانت