2777
2789
عنوان

برادرم اجازه نمیده زنش بیاد خونمون

1259 بازدید | 64 پست

تو تاپیک های قبلیم هست که زنش چه رفتاری میکردیه هفته میومد میموند خونمون دست به سیاه و سفید نمیزد هر صبح به مامانم میگفت غسل لازمم یا تو خونه ما بخاطر کادوی عروس برادر واسه من یه دعوا و خودزنی راه انداخت...

برادرمو تهدید کرده بود طلا و جواهرات عروسی و کادوهایی که همه شو ما خریده بودیم میفروشه ماشین میخره طلاهاش بالای 200 گرمه ای داداش منم از ترسش همه اشو برذاشته اورده گذاشته تو گاوصندوق

حالا از اون موقع برادرم خودش میاد یه روز میمونه خونه ما زنشو نمیاره میگه تو ابرو ریزی میکنی یا میاد شام میخوره خودش میره از وقتی میاد زنش یا به خودش زنگ میزنه یا خونه ما رسما دیوونه امون کرده بابام میخواد به پدرش زنگ بزنه بگه بیاد دخترش و جهازشو برداره ببره

شمشیراتونو غلاف کنین چ وضعشه

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت بخواد خودش عقل داره

وقتی نمیاد دیگه چیکارش دارید

در ضمن اون طلاها مال خودش بود

شاید دوس داره ماشین داشته باشه نه طلا

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

داداشت پروش کرده

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

بدبختو عقده ای کردید دیگه 

وقتی دلخوشی زن دوتا دونه طلاس ک ازش گرفتید همون بهتر طلاق بکیره ازتون راحت بشه 

ارزش ی زن بیشتر از طلاس

چیزی که از آن توست ترا پیدا خواهد کرد 🤌🏻

چه خانواده ترسناکی هستین بهتره طلاق بگیره برادرتونم مواظب باشه طلاهارو باد نبره

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍