2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که عاشقتونه

194 بازدید | 13 پست

اگر مردی ۱۱ سال از شما بزرگتر باشه از بچگی بهتون حس داشته باشه که شما متعلق به اون هستید همه جوره باهاتون راه بیاد ولی به خاطر اختلاف سنی بالا مثل بچه ش باهاتون رفتار کنه البته در حد بد دلی منظورم اینه همه جوره هواتون رو داشته باشه به نطرتون می تونه همسر ایده الی باشه یا نه 

بعد ازدواج دچار مشکل نمی شین با همچین ادمی ؟

البته بگم اصلا متعصب و بد دل نیست فقط دیوونه وار دوستتون داشته باشه و احساس می کنه که همیشه باید مراقبتون باشه که البته از بچگی این حالت رو نسبت به شما داشته باشه

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

اگه محدودت نکنه خوبه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☹️منم یکی ۱۰ سال ازم بزرگتره . قبلا زنش خیانت کرده طلاق دادتش. خیلی دوسم داره ولی زیاد شک میکنه میترسه  کسی بهش خیانت کنه . ی وقتا سر همین شکاش توهین میکنه بم نمیدونم چیکار کنم 

☹️منم یکی ۱۰ سال ازم بزرگتره . قبلا زنش خیانت کرده طلاق دادتش. خیلی دوسم داره ولی زیاد شک میکنه میتر ...

ازدواج کردید ؟

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
☹️منم یکی ۱۰ سال ازم بزرگتره . قبلا زنش خیانت کرده طلاق دادتش. خیلی دوسم داره ولی زیاد شک میکنه میتر ...

قبول نکن احتمالا تو فکر زنشه همش و شکاکه زندگیو بهت زهر میکنه

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

اگراین تفاوت هم نباشد قول میدم کار بر عکس بشود 

همسن هم  دیدم زن از بالا به پایین نگاه میکرده و همیشه میگفته حرف حرف من 

تو که نمیدونی خخخخخ

پس  کیس شما بد نیست

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
قبول نکن احتمالا تو فکر زنشه همش و شکاکه زندگیو بهت زهر میکنه

نمیدونم والا همش میگ من فقط ازت میخام وفادار باشی بهم .حس میکنم میخاد ی زندگی عالی با من بسازه ک فقط لج زن قبلی رو در بیاره . بعد ممکنه سرو کله زن قبلیش پیدا بشه 

نمیدونم والا همش میگ من فقط ازت میخام وفادار باشی بهم .حس میکنم میخاد ی زندگی عالی با من بسازه ک فقط ...

اره هر کاری که باهات میکنه هر محبت و سفر و عکس بخاطر عشق و نفرتش به اونه 

روحت تباه میشه تو این زندگی

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟