_1402mahson مدیر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 2096 عنوان سونو در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست سلام بلاها😅میگما ۳ ماه سوم چن هفته باید برم سونو؟ 1401/12/17 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26753 من اوایل عید انشالله انشالله بسلامتی بغلش کنی برامنم دعا کن راحت واسون برام بگذره دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 انشالله بسلامتی بغلش کنی برامنم دعا کن راحت واسون برام بگذره مرسی از دعای خیرت ، انشالله به راحتی و سلامتی این دوران رو طی کنی و نی نی تو بغل بگیری 💞💞💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15524 ن استرس بابت طبیعی وسزارین،یدلم میکه خدا کنه بچه بریچ باشه که سز بشم یدلم میگه طبیعی زود سرپا میشم ن ... عه برای منم اوایل خرداد زدن با همیم ...منم دلدرد و کمر دارم تهدید ب زایمان زودرس اکثر اوقات در حال استراحتم مگر اینک کار واجب باشه پاشم مثلا نماز و سرویس و...
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26753 عه برای منم اوایل خرداد زدن با همیم ... منم دلدرد و کمر دارم تهدید ب زایمان زودرس اکثر اوقات در حال ... منم همینجورم ولی زایمانمون سخت میشه ازهفته۳۳ب بعد میخوام شروع کنم ب پیاده روی،بچه اولتونه؟ دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15524 منم همینجورم ولی زایمانمون سخت میشه ازهفته۳۳ب بعد میخوام شروع کنم ب پیاده روی،بچه اولتونه؟ اره عزیزم بچه اولمه من الان تنها نگرانیم اینه زود بدنیا نیاد...از چ لحاظ زایمانمون سخت میشه؟
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26753 اره عزیزم بچه اولمه من الان تنها نگرانیم اینه زود بدنیا نیاد... از چ لحاظ زایمانمون سخت میشه ... لگنمون باز نمیشه اینقد نشستیم توخونه،تحرک خوبه دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15524 لگنمون باز نمیشه اینقد نشستیم توخونه،تحرک خوبه من اگ خدا بخواد و بشه ان شالله میخوام سزارین بشم خودم دوست دارم طبیعی بلشم ولی حالا فعلا کامل استراحت کن ک خدایی نکرده زود نیاد ان شالله همون هفته ۳۳ ب بعد تحرکتو کم کم زیاد میکنس