2777
2789
اره دیگه خیلی از بچه ها تا لحظه آخر سفالیک هستن و سزارین میشن

چقد استرس دارم همش میگفتم زود آخراش بیاد الان میترسم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
من دکترم نوشت ۱۴هم برم که نوبت نیست نزدیک عیده،امروز یافردا حضوری میرم بخاطر اینکه بچه اولم کم وزن ب ...

اجیل بخور ، بستنی و برنج هم وزن بچه رو میاره بالا ، ولی تو بستنی زیاده روی نکن قندت بره بالا

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجیل بخور ، بستنی و برنج هم وزن بچه رو میاره بالا ، ولی تو بستنی زیاده روی نکن قندت بره بالا

قندم همیشه۷۰ .فک نکنم مشکلی باشه ممنون حتما میخورم

من یبار ۸هفته رفتم یبار ۱۲ یبار ۱۸ یبار هفته۲۸ یبار هفته ۳۵ و بعد اون دیگه بیمارستان میرفتم براضربان قلب و اینا دکترم فقط این سونو هارو نوشت 

ادمیکه مشکلی نداره نیاز نیس تند تند سونو بره

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دکتر گف ریزه یا از رو کشمت میگی؟  تو سونو۳۱وزنش چقد بود؟

ن عزیزم دکتر گف بااندازع گیری اینا میخاستن ختم بارداری بدن بهم دیگ رفتم سونو گفتن فعلا خون اکسیژن بهش میرسه نترس 

۳۱ هفته ۱.۵کیلو

۳۴ هفته ۲۱۰۰

چقد استرس دارم همش میگفتم زود آخراش بیاد الان میترسم

ببخشیذ من پیامم رو ادیت کردم ،خواستم بگم بریچ نوشتم سفالیک 

استرس بابت سفالیک و بریچ بودن داری ؟ 

بچه من هفته بیست و هشت سفالیک بود ، دوباره هفته سی هم سفالیک بود

دیگه دکتر برام سونو ننوشت ، البته من سزارینی هستم فرقی نمیکنه در هر صورت سزارین میشم 

تو طبیعی میخوای ؟ زایمان کیه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
قندم همیشه۷۰ .فک نکنم مشکلی باشه ممنون حتما میخورم

خب پس حله ، انشالله یه نی نی تپل و خوشگل بیاری

تا چ‌وزنی خوبه؟

اپلیکیشن یک زن رو نصب کن ، کامل توضیح میده اینها رو ، من از اول بارداری دارمش خیلی کمک کرد بهم 

ببخشیذ من پیامم رو ادیت کردم ،خواستم بگم بریچ نوشتم سفالیک  استرس بابت سفالیک و بریچ بودن داری ...

ن استرس بابت طبیعی وسزارین،یدلم میکه خدا کنه بچه بریچ باشه که سز بشم یدلم میگه طبیعی زود سرپا میشم نمیدونم خودمو سپردم بخدا ببینم چی میشه گزینه انتخاب ندارم، ۱خرداد زدن ولی میدونم زودتتر میاد درد لگن وحشتناک دارم راه رفتن خیلی مشکله برام ونشستن وبلندشدن

ن استرس بابت طبیعی وسزارین،یدلم میکه خدا کنه بچه بریچ باشه که سز بشم یدلم میگه طبیعی زود سرپا میشم ن ...

من از ماه هشت لگن درد گرفتم خیلی سخته واقعا دردش 

انشالله هرچی صلاحه همون برات پیش بیاد

من از ماه هشت لگن درد گرفتم خیلی سخته واقعا دردش  انشالله هرچی صلاحه همون برات پیش بیاد

انشااله شما کی زایمانته؟

انشااله شما کی زایمانته؟

من اوایل عید انشالله