2777
2789

السلام علیک یا ابا صالح 

دوستان نیمه شعبانه، یه شور و شوقی تو دلمه وصف نا شدنی، حس میکنم امروز هر دعایی داشته باشیم انشالله برآورده میشه 🙏😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن برام رفیق شهیدم منو بخواد تا برم سر مزارش🙂🌸

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

کاش به عشقم برسم هرچع سریعترر

کاش فرهنگیان قبول شممم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

برا حاجات منم دعا کن

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

دعا کن زندگیم چرخش به خوشی بچرخه من نذر حضرت مهدی ۵۰۰ صلوات میفرستم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

خدا ی بچه دیگه بهم بده

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده