2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 52 پست
۹۰ درصد اونایی که عروسی نمیگیرن پشیمون میشن خودتونو با این حرفا گول نزنین که بعدش میریم مسافرت با پ ...

مابه فکر پولش نبودیم خرج ماه عسل.مهمونی .لباس عروس ولباس عروس وآرایشگاه وآتلیه دقیقا همون شد..ولی نه خانواده من راضی بودن به عروسی زیر ۵۰۰نفر وبه سبک خودم نه ونه مادرشوهرم میذاشت..من وهمسرم دوتامظلوم اون وسط بودیم

نمیتونم..خیلی باخودم میگم‌ مهم الان.. باخودم‌میگم ماه عسل حسابی بهم خوش گذشت.. عکس وفیلم عقدم روهم‌ ...

مهم خودتی،دیگران که یه حرفو امروز میزنن فردا یادشون میره ول کن بابا 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم نگرفتم هم مذهبی هستیم من وشوهرم وبخاطر کار شوهرم رعایت کردیم واقعا هم اصلا ناراضی نیستم . گذشته ...

بله ..اتفاقا همسرمم میگفت همون عقد باعث شد کلی عکس ردوبدل بشه و همونم راضی نبودم بگیریم

بله ..اتفاقا همسرمم میگفت همون عقد باعث شد کلی عکس ردوبدل بشه و همونم راضی نبودم بگیریم

وقتی پوشیده باشی و آرایشت خیلی غلیظ نباشه چه اشکالی داره آخه. دیگه نمیشه که تو جشن عکس نگرفت

شما هم زیادی سخت گرفتین

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
حالا مذهبیا مگه دل ندارین که بخاطر مذهبی بودنتون جشن نمیگیرین؟😐 حتی خودتون هم خودتونو محدود میکنین! ...

ما مشکلی نداشتیم عزیزم..ولی خانواده ها قبول نمیکردن..میگفتن باید باسازودهل ورقص وبزن وبکوب باشه..

این اسمش محدودیت نیست

میدونستم ولی دیوانه وار عاشقش بودم  اونم منو دوست دارع خیلی اما گاهی سر این موضوعات بحث داریم

حیف زندگیتون راه بیاین باهم 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
تو بین دوستام این اتفاق زیاد افتاد به خصوص تو دوره کرونا که بدون عروسی زندگی شون رو شروع کردن متاسفا ...

توفامیل ما مراسم زیر۷۰۰نفر یعنی جشن تولد...

برای سالگردم برنامه داشتم ولی  چندوقت قبلش دخترعموم گلم توسن ۱۸سالگی ازدنیا رفت و

اون راه نمیاد من خیلی ب عقایدش احترام میذارم

خب اینم یه عقیده س احترام بزار

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
ما مشکلی نداشتیم عزیزم..ولی خانواده ها قبول نمیکردن..میگفتن باید باسازودهل ورقص وبزن وبکوب باشه.. ا ...

هرجور برگزار میکردن خلاصه جشن بود دیگه

هرچی باشه خوش میگذره و خاطره میشه

اینجور موقعا نباید لج و مخالفت کرد بعدا پشیمونی میاره

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
تو بین دوستام این اتفاق زیاد افتاد به خصوص تو دوره کرونا که بدون عروسی زندگی شون رو شروع کردن متاسفا ...

دقیقا عقد منم توکرونا بود الان که فیلم روببینی نصف مهمونا با ماسک.. حتی مزونی که رفتم ماسک ست لباسم ازش گرفتم ولی نزدم تومراسم..همه میترسیدن..

چندروز مونده به ماه عسلم هم .خودم وهمسرم هردوکرونا داستیم

هرجور برگزار میکردن خلاصه جشن بود دیگه هرچی باشه خوش میگذره و خاطره میشه اینجور موقعا نباید لج و م ...

من خودم دوست داشتم مثل عقدم لباس وآرایشگاه واینارومیداشتم..وگروه سنتی وخلاصه چیزای اینجوری داشته باشم.. ولی بقیه قبول نمیکردن.‌.ازهمه مهمترمادرهمسرم که میگفت کلا نگیرین

این افکار حدیث نفسه 

ذکر لاحول ولا...بگو

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .