2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 52 پست
حالا مذهبیا مگه دل ندارین که بخاطر مذهبی بودنتون جشن نمیگیرین؟😐 حتی خودتون هم خودتونو محدود میکنین! ...

ما یه عروسی مذهبی توفامیل داشتیم الان طرف ۳تا بچه داره هنوز که هنوزه همه میگن عروسی که نگرفت جشن تولد گرفت..

کلی یه نظرم مهم خود عروس بود که حسابی بهش خوش گذشته بود

این افکار حدیث نفسه  ذکر لاحول ولا...بگو

راستی میگی واقعا..😔

یادمه یکی بهم گفت زندگیت روبا رفتن پیش آقا امام رضا شروع کردی حسرت نخور ..ولی امان‌ از نفس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلنا عروسی ها پرجمعیت بود 

این 180 نفر مهمانی که دعوت کردین  به اندازه ی جشنایی خصوصی که این دو سه سال عروسی میگیرن مهمان داشته 

فکر کنم منظورتون لباس عروسه  درسته ؟ 

اخه این دو سه سال اخیر  دیگه من عروسی پرجمعت نرفتم واقعا 

همون180خودش خیلیه نسبت به جشنای کوچیکی که من دیدم  

شاید چون خود لباس عروسو نپوشیدین همچین حسی دارین درسته؟ 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

واقعا این موضوع خیلی چیز بی ارزشیه که بخوای حتی بهش فکر کنی و آرامشو از خودت بگیری

من ان شاءالله اگه ازدواج کردم نه جشن نامزدی میگیرم نه عروسی دیدم آدمی رو که جشن خوبی هم گرفته ولی از طرفش جدا شده.فقط نحوه درست زندگی زناشویی مهمه نه حاشیه هاش

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

عزیزم اونایی که هم گرفتن هم یه چیزایی مونده رو دلشون 

مثلا یکیش من تو کرونا گرفتم با ۲۵۰ نفر مهمون 

همه حی خوب بود تالار باغ آرایشگاه 

اما فیلمبردارم،گند زد به عکس و فیلمم،که جنی راصی نمیشم الان راجبش حرف بزنم انقد ادیت میشم 

چ فایده ..

یکسال بعد عروسی هرشب فکرش بودم جوری که عکس و فیلمای،کسی رو نمیدیم چون عصبی میشدم 

الان عین خیالم نیست 

بچه دارم بشی دیگه بدتر 

الان دیگه فقط به اون فکر میکنم که قراره بیاد،میخوام بگم بهت که میگدره همه اینا و حوب درکت میکنم 

بیخیال بابا

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️

دقیقا منم مشکل شما رو دلشتم برای عروسی کسی به نظ. من اهمیت نداد درسته با کسی عکس نگرفتم عروسیم هم مختلط بود چون تو باغ بود و من با حجاب نشسته بودم اون بالا بهمم خوش نءذشت همشم میگم کاش عروسی نمیگرفتیم 

فقطم یک بار فیلماش رو دیدم الانم انقد دور قایمش کردم که نبینمش 

قبلنا عروسی ها پرجمعیت بود  این 180 نفر مهمانی که دعوت کردین  به اندازه ی جشنایی خصوصی که ...

۱۸۰ نفر برای عقدم توی تالار بود..

چندماه بعدش رفتم ماه عسل..

لباس عروس هم پوشیدم بعدازماه عسلم رفتم آرایشگاه وآتلیه ولی دوست داشتم باپوشیدن لباس عروس میرفتم توی خونم برای اولین بار

دقیقا منم مشکل شما رو دلشتم برای عروسی کسی به نظ. من اهمیت نداد درسته با کسی عکس نگرفتم عروسیم هم مخ ...

آخی عزیزم💔..

یکی نیست به بقیه بگه عروسی ومراسم خودتون لطفا نظربدین نه بقیه

خوشبخت باشی عزیزم❤❤❤

مرسی عزیزدلم همچنین 

غصه الکی نخور بخدا که همه ی این فکرا هم یه مدته 

من دیوونه شده بودم عروسی ها نمیرفتم در حدی که کارت عروسی میفرستاد یکی پاره میکردم دیگه اینو گفتم بدونی چ حسرتی داشتم 

میگذره همش💜😊

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️
واقعا این موضوع خیلی چیز بی ارزشیه که بخوای حتی بهش فکر کنی و آرامشو از خودت بگیری من ان شاءالله اگ ...

حرفت روکاملاقبول دارم عزیزم ولی نمیدونم چیکارکنم که این افکارازم دوربشه