2777
2789
عنوان

عروسی

646 بازدید | 52 پست

بچه ها من عروسی نگرفتم.

به دوتا دلیل

یک اینکه من یه دختر مذهبیم وحس میکردم اون مدلی که دوست دارم عروسی بگیرم به بقیه خوش نمیگذره وقطعا خودم بعدا ازحرف ها ناراحت میشدم.

دوم اینکه همسرم بااینکه درحد یه عروسی تقریبا خوب توانش روداشت ولی خانوادش باهاش همکاری نمیکردن.ومیگفتن عقدروتوتالار گرفتی دیگه نگیر درحالی که کمکی به همسرم نکردن..

خلاصه نامزدی هم نداشتم مامانم میگفت من نمیتونم کم مهمون دعوت کنم وخلاصه میگفت نگیریم..

یه عقد گرفتم توتالار باتقریبا۱۸۰نفر..شام وشیرینی وآتلیه وعکاس وفیلمبردار..

چندماه بعدش رفتم ماه عسل توی همون روز ماه عسلم ۸۰ نفرازمهمونای درجه یکمون رو ناهاردادیم وبدرقمون کردن تا فرودگاه.

بعداز برگشتم دوماه بعدش لباس عروس پوشیدم وباهمسرم رفتیم باغ عکس گرفتیم..لباس عروسم روقبل ازماه عسل خریدم.

اون موقع ها راضی بودم وخوشحال..ولی گاهی تودلم میگم‌اگه مادرشوهرم اینقدر اذیت نمی‌کرد میتونستم عروسی بگیرم..یااگه بقیه به سلیقه من احترام میزاشتن میتونستم عروسی باب میل خودم‌بگیرم..به هرحال اون شب مال من بود نه اونااا..

برای عقدم مثلا دختر خالم‌ عکس سرسخت منو استوری کرده بودیابقیه فامیل کم وبیش عکسایی که موهام وآرایشم کامل معلوم بود..این‌چیزا باعث شد بااینکه خیییلی دلم ازبچگی میخواست یه روزی عروس بشم لباس بپوشم..به خاطر دیگران خراب بشه..هرچند روز یکبار این فکرا میاد توذهنم..خیلی ناراحت میشم..

میدونم ممکن بگید بچه ای واین حرفا چیه ولی خب واقعا اذیتم میکنه..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بی خیال فکرشونکن .دیگه گذشته 

الانتوبچسب

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اگه میتونی تو سالگرد عروسی رو بگیر

نذار به دلت بمونه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

۹۰ درصد اونایی که عروسی نمیگیرن پشیمون میشن

خودتونو با این حرفا گول نزنین که بعدش میریم مسافرت با پولش فلان میکنیم و .... هرچیزی به جای خودش و به وقت خودش قشنگه و اصلا جایگزینی نداره

حتی کوچیکتر و ساده تر هم شد اشکال نداره ولی از جشن نگذرید. اوایل داغین نمیفهمین بعد پشیمون میشین

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

منم نگرفتم هم مذهبی هستیم من وشوهرم وبخاطر کار شوهرم رعایت کردیم واقعا هم اصلا ناراضی نیستم .

گذشته گذشت فکر حال باش 

شوهرت مذهبیه ؟

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
فکر گذشته رو نکن ،گذشت دیگ

نمیتونم..خیلی باخودم میگم‌ مهم الان..

باخودم‌میگم ماه عسل حسابی بهم خوش گذشت.. عکس وفیلم عقدم روهم‌دارم..بالباس عروسم روهم دارم..

ولی ازاینکه بقیه مدام بهم میگفتن اگه رقص وبزن وبکوب نیست عروسی نگیر دلم‌میشکنه

عقد رو مفصل گرفتی به نظرم مثل عروسی بوده برات...

من خودم فاصله بین عقد و عروسی رو قبول ندارم، ی عقد جمع و جور رو ترجیح می‌دم... 

و مثل خودت مذهبی... می‌خوام ان شاءالله به موقعش ی لباس عروس پوشیده بپوشم (لباس باز هم برای آتلیه) 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

حالا من عروسی گرفتم یه جاهایی کم و کاست داشت همش جلو چشمم ناراحتم می‌کنه 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

حالا مذهبیا مگه دل ندارین که بخاطر مذهبی بودنتون جشن نمیگیرین؟😐 حتی خودتون هم خودتونو محدود میکنین!؟

ما خیلی جشنای مذهبی رفتیم که موسیقی سنتی داشتن و لباس عروس پوشیده بود و آرایششم غلیظ نبود

خیلیم خوش گذشت و متفاوت بود

این بهونه ها چیه آخه

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
خوشبخت بشی عزیزم گذشت بیخیال  منم نامزدم مذهبیه  میگه مراسم مذهبی من قبول نمیکنم  ...

از اول میدونستی مذهبیه ؟ دو تا دنیا متفاوت سخته خیلی 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

تو بین دوستام این اتفاق زیاد افتاد به خصوص تو دوره کرونا که بدون عروسی زندگی شون رو شروع کردن متاسفانه بعد کرونا هم همه چیز صدبرابر گرون شده همه در حسرت موندن و متاسفانه این دلخوری و حسرت و حتی دلسرد شدن به طرف مقابل درشون به وجود اومد. 

ولی شما عقد بزرگی داشتی عزیزم ما تو عروسی هامون ۱۸۰نفر دعوت نمیکنیم! لباس عروسم که بعدش پوشیدی پس خیلی جلوتر از خیلی ها هستی. اگر امکانش هست برای سالگرد تون یه برنامه ای تدارک ببینید