2821
2789
عزیزم خوب نیس دو ب هم زنی کنی چون معلوم نیست فردا روز زندگی بردارت چجوری میشه اما بهشون بگو فکر کنین ...

میدونی من اصلا قصدم اون نیست ولی انقدر اخلاق داداشم بده که من و مامانم که انقدر دلسوزه نمیتونیم تحملش کنیم از بس که غرور داره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی من اصلا قصدم اون نیست ولی انقدر اخلاق داداشم بده که من و مامانم که تنقدر دلسوزه نمیتونیم تحمل ...

شما و مادرت بلع اما مطمئنن با زن خودش همچین رفتاری نخواهد داشت و بستگی ب طرف. مقابلش داره 

ولی میگم از اول ب هر دو خانواده اعلام بی طرفی کن خصوصا ب شوهرت بگو هر اتفاقی هم ک اگر افتاد نباید از چشم تو ببینن و خودتو شوهرت حق دخالت ندارین 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗
عزیزم خوب نیس دو ب هم زنی کنی چون معلوم نیست فردا روز زندگی بردارت چجوری میشه اما بهشون بگو فکر کنین ...

بعدشم میشه که روی زندگی من تاثیر نذاره حتی اگر شوهرم هیچی نگه داداشم منو به زور از خانه زندگیم جدا میکنه که ادای تعصبشو بکشم پشت رفتنش

بعدسم میشه که روی زندگی من تاثیر نذاره حتی اگر شوهرم هیچی نگه داداشم منو به زور از خانه زندگیم جدا م ...

غلط کرده محکم تو روش وایسا از اول بهش بگو ازدواجت ب زندگی من ربطی نداره بعدم تو زندگیت جداس 

ب خاهر شوهرتم بگو بهتره بیشتر همو بشناسین شاید خودش ب این نتیجه برسه خوب نیس 

غلط کرده محکم تو روش وایسا از اول بهش بگو ازدواجت ب زندگی من ربطی نداره بعدم تو زندگیت جداس  ب ...

بابا من انقدر از دست داداشم آسی هستم که واسه خودش یه پا یاقیه حرف به خوردش نمیره شوهرم و خانواده شوهرم از بس میدونن من ادم خوش قلبیم منرو چشاشوم راه میبرن ولی این که بیاد فکر کنم حتی اگه بازنش خوب باشه بره منو شوهرمو پیش خانواده شوهرم خراب کنه که مارو قربانی کنه پله بشیم که خودشو بالا بکشه از یه طرف منم چون وجدانم بهم اجازه نمیده و روم نمیشه نمیتونم به خانواده شوهرم واقعیتو بگم از یه طرف زندگی خودم

بابا من انقدر از دست داداشم آسی هستم که واسه خودش یه پا یاقیه حرف به خوردش نمیره شوهرم و خانواده شوه ...

میدونم چی میگی عزیزم اما اگر قسمت باشه نمیشه کاری کرد و ادم خوب نیس تو کار خیر سنگ بندازه چون بعدا گرفتار خودش میشه 

اما از خاهرشوهرت نظرشو بپرس شاید اون ب یکی دیگ علاقه داشته باشه و بهش بگو ک زود تصمیم نگیره و چون برادر توعه قرار نیست تو رودروایسی قرار بگیره 

ولی اگر اینجوری ک شما میگی داداشت ب شما حسادت می‌کنه و دوست داره جلب توجه کنه