2777
2789

فقط کارچر اصل آلمان

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارچر بخر
من دارم عالیه 

فقط حواست باشه خودت براش چند تا حوله بدوزی 

چون حوله های خودش سخت گیر میاد و خیلی هم گرونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما دارین؟

بله،عالیه

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
کارچر بخر من دارم عالیه  فقط حواست باشه خودت براش چند تا حوله بدوزی  چون حوله های خودش س ...

کدوم مدل کارچر رو دارین ؟

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
میشه بگین کدوم مدلشو دارین

sc3

sc3

چه خوب مدلیه که مد نظرمه

میشه بیشتر بگین 

باهاش چه جاهایی رو تمیز میکنید

قدرتش چطوره

رد آب و دستمال نمیمونه ؟ نیاز به دستمال کشی بعد بخارشور نیست؟

من SC3 رو دارم 

میشه بیشتر بگین 

قدرتش چطوره

من همینو دارم خوبه نمیدونم مدل های دیگه چهجوری و چه‌ مزیتی داره که این نداره

میشه بیشتر بگین 

قدرتش چطوره

کلا بیشتر میشه توضیح بدین